שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לאצריך
    02/08/2008

היי, אני בן 16 ולא עשיתי עד עכשיו פעילות גופנית ממש רצינית. עכשיו התחלתי תוכנית אימונים ביתית. השאלה שלי היא: כשאני מנסה לעשות שכיבות שמיכה המקסימום שאני מגיע אליו הם 3 מקסימום ומכאן אני פשוט לא יכול יותר, ברור שזה נובע מהחוסר בכושר שהייתי בו. מה את מציעה לי לעשות כדי שאני אוכל להגיע לרמה של לעשות יותר ואפילו להגיע לסטים של שכיבות שמיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי אחי .

גיא..
    02/08/2008

שמע אני גם מבין כי פעם גם אני לא עשיתי הרבה , אבל אם אתה לא עושה 3 כנראה שלא היית אף פעם בכושר .. קיצר , תתחיל מחר בבוקר תקום ותעשה 2 סטים של 3 חזרות . וככה כל יומיים תעלה במספר החזרות .. תהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה לגיא

ענת פלדמן
    03/08/2008

קיבלת יופי של תשובה. הרעיון הוא להתחיל בקטן ולהעלות לאט ובהדרגה. תופתע לראות באיזו מהירות יחסית אתה רואה שיפור. משלושת הפרמטרים : סבולת לב ריאה, כוח וגמישות - כוח זה החלק שרואים בו תוצאות הכי מהר [אגב - אחכ גמישות ובסוף סבולת לב ריאה]
    התחל ועדכן אותי אם יש שיפור. ותודה גיא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו