שאלה להבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה להבנה
    לאצריך
    03/08/2008

תודה לך ולגיא על התשובה. יש לי שאלה של הבנה בנוגע לגוף שלי: אני זוכר שפעם היו לי "קוביות" בבטן ואני יודע שזה פשוט בגלל שהייתי רזה ולא הייתה לי שכבת שומן באזור הבטן, היום יש לי באותו אזור שכבת שומן שמסתירה את שרירי הבטן (על בטן אני עובד כבר מזמן) כמובן לא ממש רצינית אבל דיה כדי להסתיר אותם. מה שמוזר הוא שאני למעשה לפי כול הדעות ולפי הBMI שלי תת-משקל: אני שוקל 51 גובה 1.74 (בן 16) אז מה אני צריך לעשות? לעלות במשקל כי אני תת-משקל? או לרדת בו כי יש לי שכבת שומן בבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה להבנה

הוספת תגובה

• היי .

גיא..
    03/08/2008

אם אתה שוקל 51 בגיל 16 זה ממש רזה אבל אתה תעבור את זה , גם חבר שלי שוקל ככה . הקיצור אתה רוצה קוביות .. אז לא משנה כמה כפיפות בטן תעשה ותמשיך לאכול לא נכון אז לא יהיה לך , אתה צריך תזונה , ואם אתה לא רוצה פשוט תאכל מסודר , ולא לאכול פיצות , וכל האוכל הלא בריא אני יודע שאתה יודע :] ותרוץ או תשחה או תרכב על אופניים זה לא עושה ריבועים אבל זה בריא . ותעשה את התרגיל של האמות של ענת היא כבר תסביר לך תהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    03/08/2008

אני גאה בך על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאצריך

ענת פלדמן
    03/08/2008

כנראה שחכמה היא לא פונקציה של גיל [הקטנים שלי גאונים ואני מאד אובייקטיבית...] כי שאלת שאלה מבריקה !
    אם היו לך פעם קוביות זה סימן באמת שאין שום סיבה שלא תהינה לך שוב.
    אם יש לך שכבת שומן כרגע בבטן זה לא אומר שאתה בעודף משקל זה רק אומר שהצטברות השומן עכשיו בגיל 16 [גיל ההתבגרות, הגוף משתנה, הורמונים וכו'] נמצאת בבטן ולכן:
    BMI [שלך 16.8] זו אינדיקציה טובה אבל אינדיקציה בלבד. אני הייתי מבצעת בדיקת אחוזי שומן בגוף שנותנת תמונה מציאותית יותר. בבדיקת "קפל - עור" אפשר לראות את אחוזי השומן בזרועות, בבטן ובירכיים. ואז נדע מה לעשות.
    לפי מה שנראה לי עכשיו אל תאכל עכשיו יותר בשביל להעלות במשקל. הייתי מציעה לאכול חכם, בריא, מכל אבות המזון, ללא ג'אנק ובמקביל להמשיך לעשות תרגילים, במידה, כאלו שגורמים לך הנאה. אולי להוסיף עבודה על שרירי בטן מול התנגדות [משקוליות].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לאצריך
    03/08/2008

שוב תודה לך ולגיא על התשובה. יש לי תפריט תזונה יומי המותאם לפעילות שאני הולך לעשות מעכשיו- 4 פעמים בשבוע + תוכנית FBW שנתנו לי. =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה !

ענת פלדמן
    03/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• D:

גיא..
    03/08/2008

תודה ענת , ובהצלחה "לאצריך"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו