אימון ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ריצה
    טלי
    03/08/2008

שלום רב, אני בת 29, גובה: 1.62 משקל: 57. אתמול עשיתי ריצה קלה של 8 דקות רצופות לאחר אימון של כחצי שעה במכשירים (20 דקות על מכשיר שמדמה סקי + 3 סטים על 3 מכשירים שונים לחיטוב הרגליים). לאחר שסיימתי את הריצה הרגשתי ממש לא טוב (הרגשתי שהפנים שלי "בוערות" והתנשפתי נורא). אני לא מבינה למה זה היה כל כך קשה לי כיון שבמשך החודש האחרון אני רצה 5 דקות בלי שום בעיה לפני אימון המכשירים ובחזרה מאימון המכשירים. השאלה שלי היא אם יש טעם להמשיך באימון הריצה - המטרה שלי היא לרדת 4 ק"ג ולהתחטב (אני עושה כפיפות בטן, תרגילים לחיטוב הישבן ואימון משקולות בבית)ולהעלות כל פעם את משך הריצה (לפי ההרגשה) או שעדיף לוותר על זה ולשלב אימון מכשירים והליכה מהירה בסוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ריצה

הוספת תגובה

• טלי

ענת פלדמן
    03/08/2008

זה יכול לקרות. האם שתית מספיק מים?
    אני לא הייתי מוותרת על הריצה, כמובן אם את נהנית לרוץ ולרוב זה עושה לך טוב. מה שכן - אני אוהבת להתחיל את האימון עם החלק האירובי. מתחילה ב - 5 דקות הליכה לחימום, מתחילה לרוץ [כמה שתוכלי, למשל 8 דקות] עובדת שוב להליכה של 5 דקות ומסדירה דופק ואז שוב ריצה קלה של 8 דקות. הליכה של 5 דקות ל COOL DOWN ומסיימת. בהדרגה, כשריצה תהיה לך נוחה יותר ויותר התחילי בהליכת החימום ורוצי עוד כ - 25 דקות
    וכעת עשי את סבב המכשירים.
    מתיחות
    ולשתות מים.
    האם זה נראה לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימום לריצה

טלי
    03/08/2008

שלום רב, תודה רבה על התגובה המהירה! אני עשיתי אתמול חימום של 5 דקות הליכה וגם חימום בבית (סיבובים של הכתפיים ושל הצוואר וכו') אבל ישר אחרי ההליכה התחלתי באימון במכשיר שמדמה סקי 20 דקות ורק בסוף עשיתי שוב הליכה של 5 דקות ואז התחלתי בריצה של 8 דקות . אבל אני באמת חושבת שהבעיה היתה שלא שתיתי מספיק מים לפני כן. אני חושבת שאנסה את מה שהצעת - לרוץ כמה דקות וכשנהיה קשה לעבור להליכה ואחר כך שוב לריצה. תודה, טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

ענת פלדמן
    03/08/2008

יופי, עדכני אותי ו.... שתי מים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו