מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חילוף חומרים מהיר ???ערן זאבי03/08/2008
היי , אני בן 27 גובה 1.80 ללא בעיות רפואיות . מאז שאני זוכר את עצמי הייתי בחור רזה מאוד . לא משנה כמה אני אוכל אני לא זז ממשקל 62 63 קילו . למעט מספר פעמים שהחלטתי להתאמן וראיתי שינוי קליל ביותר אני לא מצליח להעלות במשקל . לאחרונה חזרתי שוב להתאמן בחדר הכושר שיש בבניין שלי ( ללא מדריך כושר / עבודה עצמית) "בתוספת" מוטיבציה רבה בזכות אחי הקטן שהגיע לתוצאות מדהימות ב 6 חודשים האחרונים . אני נתאמן יום כן יום לא ומשתדל לאכול "בריא" לדוגמא פחמימות לפני אימון חלבונים אחרי אימון וכו . עכשיו לשאלת השאלות : מכיוון שיש לי חילוף חומרים מהיר (מטבוליזם מהיר) מהי הדרך הטובה והמהירה ביותר להעלות את מסת השריר שלי מבלי בעצם לרדת במשקל בעקבות האימונים . תודה רבה . ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ענת פלדמן03/08/2008ברכות על ההחלטה לחזור להתאמן!
הייתי ממליצה על חימום דינאמי קצר - [יש לך שם הליכון?! ] גם אם לא - כמה דקות קפיצה על חבל [או לשלב פעם כך ופעם כך]. בכל מקרה לצמצם את הפעילות האירובית לחימום השרירים בלבד.
עבודה בחזרות על פלג גוף עליון ותחתון, תחילה בעומסים נמוכים ובהדרגה להעלות. אחיך נשמע לגמרי בעניינים, תעבוד איתו. לסיום האימון חימום סטאטי [מתיחות]. באימון שכזה אתה למעשה ממקד את הפעילות לחלק האנאירובי, עובד על מסת שריר. שים לב באמת לתזונה, לשמירה על מאזן קלורי [הכנסה = הוצאה]. מאחר והתחלת לתאמן אתה מוציא יותר אנרגיה [היינו שורף יותר קלוריות] מאשר מקודם ואתה צריך לפצות על כך בתזונה.
לערכים מדויקים : אם יש לך שעון דופק אתה יכול לענוד אותו במשך יום שלם [על MODE של פעילות, כביכול] ובסוף יום הוא נותן לך את המדד הקלורי ששרפת. זה נותן תמונה יותר מדויקת של כמה לצרוך ביום של פעילות על מנת לשמור על המשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!
ערן זאבי03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
ענת פלדמן03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)