מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר גופנידניאל04/08/2008
אני מעוניין לדעת עם ישנה תוכנית עבודה ( לא בחדר כושר ) על מנת להיכנס לכושר ריצה ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דניאל04/08/2008שכחתי לציין שאני צריך להכנס לכושר תוך חודש אני צריך לרוץ 3000 מטר תוך 12 דקות ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
ענת פלדמן04/08/2008יש לך מסלול של 3000 מטר שאתה יכול להתאמן עליו? מה התוצאה הנוכחית שלך ?
בזמנו בוינגייט הייתי צריכה לשפר תוך שבועיים תוצאה גרועה שהייתה לי ב 2000. ואני טובה למרחק ארוך אבל לא לכאלו מרחקים שנדרש שילוב של אירובי ואנאירובי. מצאתי מישור נוח [לא הייתי בקרבת איצטדיון] והייתי עושה אינטרוולים של הליכה וריצה. שינויי מהירות וקצב במשך 20 דקות כל אימון, כל ערב. השיפור היה מדהים כי בעצם עבדתי במקביל על כוח שריר [גם הריצות, גם שינויי הקצב, הדחיפה בכוח מתפרץ במהלך האינטרוולים] ועל סבולת לב ריאה. נסה זאת שבועיים, בחן את עצמך ותראה איפה אתה עומד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד אני אמור לבצע את האימון ?
דניאל05/08/2008כיצד אני עמור לבצע את האימון ? מה החלוקה של הזמן ?( מבחינת התרגילים ריצה והליכה ) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
ענת פלדמן05/08/2008תראה איך שזה מסתדר לך. באופן בסיסי זה: 2 דק' הליכה, ריצה קלה 2 דק', 2 דק' הליכה, 2 דק' ריצה מהירה בכוח מתפרץ, 2 דק' הליכה, 2 דק' ריצה מהירה, דקה אחת ניתורים לגובה, 2 דק' הליכה. אתה מבין את העיקרון? יצירת שינויי דופק. תעדכן אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)