מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון משקולות לאחר ריצהטלי04/08/2008
שלום רב, רציתי לשאול האם זה נכון שמומלץ לעשות אימון משקולות (אני עושה לפני אימון המשקולות סטים של כפיפות בטן ותרגילים לחיטוב הישבן) אחרי שעושים אימון אירובי (כמו ריצה, הליכה מהירה) ולא לפני? מסתדר לי יותר לעשות את העיצוב ואימון המשקולות לפני אימון הריצה או ההליכה כיון שאני יוצאת לרוץ מאוחר (בסביבות 10:00) וכשאני חוזרת אני כבר מאוד עייפה ואני חושבת שהעיצוב פחות אפקטיבי כתוצאה מכך, וגם הבנתי שאם מבצעים אימון כוח לפני אימון אירובי אני עלולה לפתח שרירים ולא לשרוף שומנים (המטרה שלי היא לרדת במשקל ולהתחטב). בתודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ענת פלדמן04/08/2008עשי מה שמסתדר לך ומה שעושה לך טוב, אם נוח לך קודם לחזק מסת שריר ואחכ לרוץ זה בסדר גמור, העיקר שאת נהנית. הייתי מציעה לך לעשות חימום דינאמי קל [קפיצה על חבל 2 דקות למשל] לפני החיזוק על מנת לחמם את הגוף.
אני לא יודעת באילו משקלים את עובדת אבל במספר חזרות רב יחסית על משקל נמוך יחסית את לא אמורה לנפח שרירים. אגב, בחיזוק שרירים את גם תורמת לשריפה הקלורית שלך במשך כל היום בלי קשר לאימון. ריצה לאחר חיטוב לא תפגום בשריפת שומנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לאימון משקולות
טלי04/08/2008שלום רב, אני משתמשת במשקולות של 1.5 ק"ג ומבצעת 3 סטים של 5 תרגילים שונים לידיים. האם זה בסדר שאני עושה אימון משקולות כל יום או שעדיף לעשות אימון כזה רק מס' פעמים בשבוע? בתודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקולות
ענת פלדמן04/08/2008טלי הי, בעיקרון מומלץ לתת לשרירים זמן מנוחה בין אימון לאימון. במקרה הזה - המשקל יחסית נמוך [וזה טוב !] אני קוראת לזה "משקוליות"... ולכן אני אומרת לך שזה בסדר. אם את מרגישה עייפות בשרירים וצורך במנוחה - - הקשיבי לגוף שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)