אימון משקולות לאחר ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון משקולות לאחר ריצה
    טלי
    04/08/2008

שלום רב, רציתי לשאול האם זה נכון שמומלץ לעשות אימון משקולות (אני עושה לפני אימון המשקולות סטים של כפיפות בטן ותרגילים לחיטוב הישבן) אחרי שעושים אימון אירובי (כמו ריצה, הליכה מהירה) ולא לפני? מסתדר לי יותר לעשות את העיצוב ואימון המשקולות לפני אימון הריצה או ההליכה כיון שאני יוצאת לרוץ מאוחר (בסביבות 10:00) וכשאני חוזרת אני כבר מאוד עייפה ואני חושבת שהעיצוב פחות אפקטיבי כתוצאה מכך, וגם הבנתי שאם מבצעים אימון כוח לפני אימון אירובי אני עלולה לפתח שרירים ולא לשרוף שומנים (המטרה שלי היא לרדת במשקל ולהתחטב). בתודה מראש, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון משקולות לאחר ריצה

הוספת תגובה

• טלי

ענת פלדמן
    04/08/2008

עשי מה שמסתדר לך ומה שעושה לך טוב, אם נוח לך קודם לחזק מסת שריר ואחכ לרוץ זה בסדר גמור, העיקר שאת נהנית. הייתי מציעה לך לעשות חימום דינאמי קל [קפיצה על חבל 2 דקות למשל] לפני החיזוק על מנת לחמם את הגוף.
    אני לא יודעת באילו משקלים את עובדת אבל במספר חזרות רב יחסית על משקל נמוך יחסית את לא אמורה לנפח שרירים. אגב, בחיזוק שרירים את גם תורמת לשריפה הקלורית שלך במשך כל היום בלי קשר לאימון. ריצה לאחר חיטוב לא תפגום בשריפת שומנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לאימון משקולות

טלי
    04/08/2008

שלום רב, אני משתמשת במשקולות של 1.5 ק"ג ומבצעת 3 סטים של 5 תרגילים שונים לידיים. האם זה בסדר שאני עושה אימון משקולות כל יום או שעדיף לעשות אימון כזה רק מס' פעמים בשבוע? בתודה מראש, טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקולות

ענת פלדמן
    04/08/2008

טלי הי, בעיקרון מומלץ לתת לשרירים זמן מנוחה בין אימון לאימון. במקרה הזה - המשקל יחסית נמוך [וזה טוב !] אני קוראת לזה "משקוליות"... ולכן אני אומרת לך שזה בסדר. אם את מרגישה עייפות בשרירים וצורך במנוחה - - הקשיבי לגוף שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו