מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אני לא עולה במשקל ..גיא...04/08/2008
למה אני לא עולה?אני כל יום אוכל המון ולא עולה , מה לעשות ? ואם מדברים על גנטיקה אבא שלי לא רזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן04/08/20081. בן כמה אתה
2. שאל את אביך אם הוא תמיד היה כמו עכשיו
3. סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה .
גיא...04/08/20081. אני בן 14 , משקל : 55 , 1.70 . 2 . אבא שלי אולי היה רזה , אבל יש לי שאלה , האם יש גנטיקה בין אחים ?????? 3 . סבלנות . אני אוכל מלא מאז שהייתי ילד קטן , ושומדבר לא השתנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא, ההווה הוא PRESENT. המתנה שלנו
ענת פלדמן04/08/2008לשניכם אותם הורים, אז יש קשר גנטי ביניכם. אבל אתם לא אחים תאומים כך שהקוד הגנטי שלכם שונה. צבע שיער, עיניים, מבנה גוף. אם אחיך בגילך היה "גדול" יותר - יכול להיות שיש הבדל ביניכם גם בתחום זה. עצה שלי: אל תשאף להיות "כמו אחיך" תשאף להיות "כמוך". מצא את "המדהימות" שלך, את היכולות הייחודיות לך. תשקיע בזה, אל תנסה להיות כמו מישהו אחר כי זה יכול להיות מרדף מאד מתסכל. אני לא אומרת שזה העניין אני רק מחדדת כאן נקודה למחשבה...
אתה צריך לאכול, צריך לאכול מאכלים טובים וחיוניים לגוף ולהתפתחות שלך. אתה בגיל ההתבגרות והגוף עובר שינויים, מתהווה, אתה עוד צומח לגובה [ולכן עם הזמן רק נראה רזה עוד יותר] באיזשהו שלב זה יתייצב, הגובה, והשינויים. ס ב ל נ ו ת
ועוד נק' קטנה: הזמן עובר כל כך מהר. אני יודעת שזה לא נראה לך עכשיו אבל הזמן טס. תהנה מהרגע הזה הוא לא יחזור יותר. תהנה מהעכשיו ולא ממתי תהיה גדול. יש כל כך הרבה יתרונות להווה, הוא לא סתם קרוי באנגלית PRESENT. ההווה הוא מתנה. אמץ את המתנה הזאת ואל תפספס אותה
ככה, קצת פילוסופיה שהייתה יכולה לעזור לי אם הייתי שומעת אותה ממישהו בגיל 14...
אני כאן לשאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גיא...04/08/2008תודה על התשובה , באמת . שאלה שלא קשורה .. - קולה ? חוץ מזה שזה לא בריא לשיניים מה זה עוד עושה ?? כי לאח שלי בצבא אסור לשתות קלה כי זה מחליש את העצמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולה
ענת פלדמן04/08/2008דבר רע, צודקים שם בצבא.
אני מצרפת קטע שלא אני כתבתי, אבל שווה לקרוא
במדינות רבות בארה"ב סיירת הכבישים מחזיקה שני גלונים של קולה במשאית כדי לשטוף את הכביש מסימני דם אחרי תאונות דרכים (לא עלינו).
2. ניתן לשים סטייק בתוך קערית עם קולה והסטייק יעלם תוך יומיים.
3. כדי לנקות שירותים: שפכו פחית קולה לתוך השירותים ותנו לו לעמוד שעה אחת. אחרי שעה הורידו את המים. החומצה בקולה מסירה את כל הכתמים מהשירותים.
4. כדי לנקות חלודה מבטרייה של מכונית: שפכו פחית קולה על הטרמינלים של הבטריות כדי להמס את כל החלודה.
5. כדי לשחרר מנעול חלוד: ניגוב המנעול במטלית ספוגה בקולה ישחרר את החלודה.
6. כדי להסיר שמן (וגריז) מבגדים: רוקנו פחית של קולה לתוך ערימת בגדים מוכתמים בשמן, הכניסו למכונת כביסה וכבסו כרגיל. הקולה תעזור לשחרר את השמן ...
7. קולה עוזרת לנקות את שמשת המכונית מערפל כבישים.
לידיעתכם:
1. החומר הפעיל בקולה הוא חומצה פוספורית. ה-pH שלו הוא 2.8. שימו מסמר בתוך קולה והוא יתמוסס תוך 4 ימים.
2. חומצה פוספורית שואבת סידן מתוך העצמות דבר הגורם לאוסטיופרוזיס.
3. כדי להסיע סירופ קולה (החומר המרוכז) המשאית צריכה לנסוע עם שלט של חומרים מסוכנים.
4. המפיצים של קולה משתמשים במשקה כדי לנקות את מנועי המשאיות שלהם כבר 20 שנה!
עכשיו - השאלה הנשאלת היא:
האם את/ה רוצה כוס מים או כוס קולה???!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחהחה :]
גיא...04/08/2008עברתי לתפוזים!!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף מים !!
ענת פלדמן04/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)