מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לשתיית מים מרובה.דיאטת תפוחים05/08/2008
קראתי את הטיפים שלך ענת בקשר לשתייה מרובה במים, ואני שותה בכל יום קרוב ל 4 בקבוקי מים מינרליים ( הקטנים לא הגדולים ) לפחות. קראתי פה ושם מאמרים באינטרנט שאומרים לשתות כמה שיותר מים וזה בריא, וכמובן שזה גם סותם את תחושת הערב מידי פעם. אבל מאחר שאני צופה מושבע של יורדים בגדול בארה"ב ( וכן, גם בישראל למרות שזה על הפנים ) ויודע כמובן שזה קודם כל תוכנית ריאלטי כל העניין הזה של המים קצת הרתיע אותי, מכיוון שהיו פרקים שבהם הם שתו יותר מהרגיל על מנת "לעלות" במשקל. עכשיו אני לא מבין בכלל איך אפשר לעלות במשקל דרך מים.. אני ממש לא רוצה להאמין לתוכניות טלוויזיה ובפרט תוכניות ריאלטי אבל חשוב לי לדעת בדיוק מה מים עושה, האם זה חשוב, האם זה משמין וכ"ו וכמובן בשפה שאני יבין. תודה לעוזרים. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה ב "לרדת בגדול"
ענת פלדמן05/08/2008אבי, אחרי שאנחנו שותים מים ומיד עולים על המשקל אנחנו כאילו עלינו במשקל. תעשה אחכ פיפי והכל ירד בחזרה. בתכנית הם שתו המון לפני השקילה על מנת לרמות, פשוט מאד. שתו, נשקלו ואחכ הכל יצא להם בשרותים מים זה בהחלט לא משמין !!!
למה נשקלים בדרכ בבוקר? כי זה אחרי צום של לילה, לפני המים של הבוקר והקפה שיושב בבטן ושוקל [שוב, עד שהוא מגיע לשרותים]
המשך לשתות מים, זה בריא ומבורך. שתה במידה, אל תפוצץ את הקיבה אבל תמשיך להיות מודע לשתיית מים
ו... אכן "לרדת בגדול" בגרסה האמריקאית מדהימה מדהימה. תכנית דגל, השראה לכולם. אבל גם הגרסה הישראלית חשובה. בתור מי שחולמת להיות המאמנת הבאה שם, אומר רק דברים טובים...
מקווה שזה עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)