שלום לך,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך,
    טלי
    05/08/2008

ברצוני לדעת היכן ניתן לקנות קלטות לעיצוב וחיטוב הגוף. (אני בת 17).איני רוצה לבזבז כסף על קטת שלא תשפיע עליי אלא אני רוצה קלטת רצינית. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך,

הוספת תגובה

• היי, זו שוב אני.

טלי
    05/08/2008

רציתי לבקש ממך גם עצות כדי להמנע משומנים "מדלדלים" כאלה שנמצאים בשוקיים ובירכיים..אין לך מושג עד כמה זהמפריע לי. תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

ענת פלדמן
    05/08/2008

לגבי קלטת זה נורא אישי, יש המון דברים בשוק ורובם טובים. לכי לסטימצקי, עברי שם על הקלטות ותקראי על גב הקלטת מה בדיוק מטרות האימון שם - כלומר מה הם מבטיחים להשיג. למשל לכושר אירובי אל תקני יוגה ואם את רוצה לחטב את הירכיים אל תקני קלטת שמתמקדת רק בשרירי בטן. עברי לך בנחת על המבחר ותראי מה הכי "מדבר" אליך
    תרגילים לירכיים: ריצה קלה מאוד מחטבת. הליכה בשיפוע. בכלל אם את רוצה לשםר את הכושר בחינם פשוט צאי החוצה בשעות נוחות והתחילי ללכת, 5 דק', ריצה קלה 2 דק', שוב הליכה 5 דק', שלבי דלוגים ודהרות. שינויי המהירות והקצב משפרים את הכושר, את היכולת הנשימתית שלך וכמובן מחזקים את הירכיים. יש תרגילים ממוקדים לישבן ולשרירי הירך הצידי. מצאי קלטת שתפרט, ועדכני אותי. אם לא -ארשום לך כמה תרגילים. מחכה לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!

טלי
    05/08/2008

את נשמעת מדהימה! האם את עושה שיעורי אירובי\התעמלות וחוגים מהסוגים האלה? ושאלה נוספת: גובהי הוא 1.64 ואני שוקלת 52 ק"ג. האם זה תקין? (אני בת עוד מעט 17) תודה רבה, טלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי יקרה

ענת פלדמן
    05/08/2008

תודות ! בואי קודם נבדוק את ה BMI שלך BODY MASS INDEX כדי לראות אם את במשקל המתאים לגובה שלך. 1.64*1.64= 2.68
    2.68:52= 19.4.
    19.4 BMI זה משקל נורמלי ! מז"ט. מה שכן - אני אוהבת למדוד גם אחוזי שומן בגוף כדי שתהיה לי תמונה ברורה יותר
    שנים העברתי שיעורים, אני עכשיו עוסקת בזה באופן פרטי, את מוזמנת לבקר באתר שלי.
    www.anatfeldman.com
    המשיכי לעדכן, שוב תודה ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים אחוזי שומן?

טלי
    05/08/2008

תודה רבה, טלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבון אחוזי שומן בגוף

ענת פלדמן
    05/08/2008

ספרי מה התוצאה?!
    http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=9&art_id=39

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו