מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך,טלי05/08/2008
ברצוני לדעת היכן ניתן לקנות קלטות לעיצוב וחיטוב הגוף. (אני בת 17).איני רוצה לבזבז כסף על קטת שלא תשפיע עליי אלא אני רוצה קלטת רצינית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, זו שוב אני.
טלי05/08/2008רציתי לבקש ממך גם עצות כדי להמנע משומנים "מדלדלים" כאלה שנמצאים בשוקיים ובירכיים..אין לך מושג עד כמה זהמפריע לי. תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ענת פלדמן05/08/2008לגבי קלטת זה נורא אישי, יש המון דברים בשוק ורובם טובים. לכי לסטימצקי, עברי שם על הקלטות ותקראי על גב הקלטת מה בדיוק מטרות האימון שם - כלומר מה הם מבטיחים להשיג. למשל לכושר אירובי אל תקני יוגה ואם את רוצה לחטב את הירכיים אל תקני קלטת שמתמקדת רק בשרירי בטן. עברי לך בנחת על המבחר ותראי מה הכי "מדבר" אליך
תרגילים לירכיים: ריצה קלה מאוד מחטבת. הליכה בשיפוע. בכלל אם את רוצה לשםר את הכושר בחינם פשוט צאי החוצה בשעות נוחות והתחילי ללכת, 5 דק', ריצה קלה 2 דק', שוב הליכה 5 דק', שלבי דלוגים ודהרות. שינויי המהירות והקצב משפרים את הכושר, את היכולת הנשימתית שלך וכמובן מחזקים את הירכיים. יש תרגילים ממוקדים לישבן ולשרירי הירך הצידי. מצאי קלטת שתפרט, ועדכני אותי. אם לא -ארשום לך כמה תרגילים. מחכה לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
טלי05/08/2008את נשמעת מדהימה! האם את עושה שיעורי אירובי\התעמלות וחוגים מהסוגים האלה? ושאלה נוספת: גובהי הוא 1.64 ואני שוקלת 52 ק"ג. האם זה תקין? (אני בת עוד מעט 17) תודה רבה, טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי יקרה
ענת פלדמן05/08/2008תודות ! בואי קודם נבדוק את ה BMI שלך BODY MASS INDEX כדי לראות אם את במשקל המתאים לגובה שלך. 1.64*1.64= 2.68
2.68:52= 19.4.
19.4 BMI זה משקל נורמלי ! מז"ט. מה שכן - אני אוהבת למדוד גם אחוזי שומן בגוף כדי שתהיה לי תמונה ברורה יותר
שנים העברתי שיעורים, אני עכשיו עוסקת בזה באופן פרטי, את מוזמנת לבקר באתר שלי.
www.anatfeldman.com
המשיכי לעדכן, שוב תודה ובהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים אחוזי שומן?
טלי05/08/2008תודה רבה, טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבון אחוזי שומן בגוף
ענת פלדמן05/08/2008ספרי מה התוצאה?!
http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=9&art_id=39* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)