אימון כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון כוח
    דני
    05/08/2008

שלום לכולם,אני עושה 3 פעמים בשבוע אימון כוח ביתי הכולל 4 סטים של 20 חזרות בטן,4 סטים של 20 חזרות ידיים ברוחב כתפיים,ו4 סטים של 5 חזרות מתח(האצבעות לכיוון הפנים). רציתי לדעת עם כדאי לוסיף לאותו אימון סטים שונים?לדוגמא: ידיים:סט אחד יהלום,סט אחד רחב בימיוחד ושני סטים רוחב כתיפיים. מתח:שני סטים אצבעות לכיווני,סט אחד אצבעות לכייון הנגדי,סט אחד ידיים צמודות אצבעות לכייון הנגדי. מלבד זאת אני רוצה להוסיף לאימון תרגילי רגליים,וגב,זה יכול להעמיס עליי או משהו כזה?כל אלו נעשים בנוסף ל3 אימוני ריצות בשבוע כך שאני לא יודע.. עם יש לכם המלצות שונות לתרגילים שונים,סטים שונים חזרות שונות,כל הערה ודעה תוכל לעזור לי,תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון כוח

הוספת תגובה

• אוראל

ענת פלדמן
    05/08/2008

כל שינוי זוית בתרגילי המתח למשל מכניס לפעולה קבוצות שריר נוספות. אם אתה משתעמם באימון בהחלט כדאי לגוון ולהוסיף, אולי לעשות פעם כך ופעם אחרת [כלומר לא להוסיף את כל התרגילים אלא לגוון מידי פעם]
    אני בהחלט בעד איזון בגוף. אם אתה רץ אתה בעיקר מחזק את השריר התלת ראשי. על מנת לשמור על איזון שרירי כדאי מאד לעבוד על השריר התלת ראשי - ההמסטרינג. למשל: ריצה לאחור, כמה שזה נשמע מוזר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר גופני-המשך

דני
    05/08/2008

ומה עם אני 3 אימונים שונים בשבוע? במקום לערבב באותו אימון את כל השרירים,בכל אימון אשנה קבוצת שרירים? אימון 1 : 4 סטים של 20 חזרות ידיים ברוחב כתפיים,4 סטים של 20 בטן רגיל,4 סטים של 5 מתח אצבעות מולי. אימון 2 : 4 סטים של 20 חזרות ידיים-יהלום,4 סטים של 20 בטן אלכסונים,4 סטים של 5 מתח אצבעות לכייון הנגדי. אימון 3 : 4 סטים של 20 חזרות ידיים-רחב,4 סטים של 20 בטן תחתונה,4 סטים של 5 מתח אצבעות לכיוון הנגדי,ידיים צמודות. מה יכול לעשות שינוי פיתאומי שכזה?ועוד שאלה שעלתה לי,אני כבר מתאמן אותו הדבר לאורך חודשיים והאימונים עדיין לא קלים בכלל,זה בסדר? ואני באמת מצטער על הטירחה,שוב תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    05/08/2008

זה בדיוק מה שהתכוונתי.
    זה בסדר שזב עדיין קשה, אם אתה ממש סובל תוריד את העומס ותעלה בהדרגה. האם אתה רואה שיפור ? משיג תוצאות מהאימון מבחינת מסת שריר? ירידה במשקל? היקפים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת..

דני
    05/08/2008

שלהפתעתי הרבה נהייתי ממש שרירי,פשוט אין לי מילים אחרות לתאר את זה, תמיד הייתי די רזה וקטן,למרות שהתעלמתי במכון כושר,הוספתי תוספים ושאר ירקות,דווקא מהאימון הנוח,האמיתי והבריא ביותר באמת התפתחתי וההבדל מורגש לכולם,זה פשוט מדהים,כמובן בלי לפתוח פה ולהשוויץ. אני חייב להוסיף שהפסקתי לעשן ליפני 8 חודשים לאחר שנתיים,וראיתי את הסרט הסוד בדיוק כשהתחלתי להתאמן,אני לא יודע מה עשה את העבודה אבל אני ממש מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שחשוב !

ענת פלדמן
    05/08/2008

שמחתי לקרוא !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו