כאבים בגב התחתון-ובעיות ביציבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב התחתון-ובעיות ביציבה
    call
    05/08/2008

שלום כשאני עומד במקום 5-10 דקות רצוף וגם כשאני הולך אחרי כ 10-15 דקות אני מתחיל להרגיש כאב בגב התחתון אני מרגיש צורך לעצור ולהתכופף קדימה. אני יודע שיש לי עקמת קטנה בגב עשיתי צילומים וזה לא משהו שצריך טיפול מיוחד. מישהו הציע לי להיתעמל לפי שיטת ה"קלנטיקס" אמר שלו זה מאוד עזר. האם זה מומלץ גם לגברים (אני בן 22).?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    05/08/2008

זה מומלץ ומתאים הרעיון בקלנטיקס זה חיזוק השרירים - במקרה שלך בטן וגב בעיקר - כשעובדים על הרבדים העמוקים של השריר
    שחיה תעשה לך פלאות אם אתה שוחה נכון
    המתיחות שאתה עושה [כפיפות קדימה] טובות, אתה יכול להוסיף עוד [בשכיבה על הגב, ברכיים אל הבטן, סיבובים עם הרגליים וכאלה]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

call
    05/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    05/08/2008

תעדכן בהמשך, בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו