מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגל05/08/2008
שלום ענת אני בת 18 ורציתי לדעתת עםם נגיעה בחזה ומישוש השדיןםם מגדיל אותם ? כיי הרבה אומריםם שזה עוזר . תוודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי אומר?
ענת פלדמן05/08/2008מירי, מי אומר לך כזה דבר, בנים?? :) לא, זה לא. וגם תרגילי חיזוק שרירי חזה לא מגדיל אלא אולי "מעמיד" אבל את עוד לא בגיל. קבלי את עצמך כמו שאת, אם תרשי לי, לדעתי חזה קטן זה מקסים וגם נורא נוח בפעילות ספורטיבית... :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
גל05/08/2008הממ דווקא לא בניםם חברות אמרו לי שהם ניסוו וגדל להם ,, ואני גם נוגעת בהםם בל אני לא מרגישה שינוי והשאלה השנייה שליהיא אםם כרובב גם עוזר לגדילת השדיים? חח חברה שלי אמרה לי שהיא אוכלת וגדלל לה אבל אני לא מאמינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ענת פלדמן05/08/2008לא ממי שלי. אולי גדל להן החזה כי הוא המשיך להתפתח. זה ממש לא עוזר. כרוב גם לא. גודל החזה נקבע או גנטית או לפי מנתח פלסטי. אם את רוצה להמשיך לדסקס על זה אנא פני אלי ישירות לאימייל שלי [email protected]. לשאלות בנוגע לפעילות גופנית, כושר, תחומי התמחותי נמשיך דרך הפורום. מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
גל05/08/2008תוודהה מאמיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)