לענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת
    נועם
    06/08/2008

שלום לכולם. אני בת 21, גובה 170 במשקל 59. כרגע אני מדריכה בקייטנה והסדר יום שלי הוא: 6:00 קורנפלקס (לרוב ביופלקס/ קראנצ'ים או קורנפלקס רגיל) עם חלב (1%). 9:00 לחמניה ושוקו. 13:00 מנת חמגשית שכוללת 4 שניצלונים, + פתיתים או אורז, + תירס או אפונה. ב15:00 בדרכ כלל בייגלה או דונאטס, או לפעמים אפרסק... אה וגם כמה כוסות פטל במהלך היום. אני חוזרת הביתה ואוכלת שוב קורנפלקס עם חלב לקראת 18:00 ובערב סלט (עגבניה מלפפון ותירס עם 2 כפות שמן זית או במקום תירס קצת בצל) ואז כל מיני שטויות כמו עוגיות או כמה קוביות שוקולד... זה לגבי מה שאני אוכלת. במשך היום בקייטנה אני כמעט כל הזמן על הרגליים מתרוצצת ממקום למקום ואז יש לי הליכה של כמה דקות לתחנת אוטובוס, ובערב אני הולכת כמעט כל יום לחדר כושר להתאמן אירובי 45 דקות (20 דקות ריצה ואז הליכה בשיפוע ועוד כמה דקות הליכה רגילה) או ספינינג ומכשירים או שיעור עיצוב וחיטוב או פילאטיס- סה"כ שעה וחצי בחדר כושר. השאלה היא כמה אני מכניסה וכמה אני מוציאה? אם אני משמינה וכמה זה לא בריא כל התפריט הזה.... תודה רבה! נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת

הוספת תגובה

• נועה

ענת פלדמן
    06/08/2008

אנא חיסכי ממני חישוב מתמטי ארוך שכזה. זה גם לא ממש יעזור כי אני לא יודעת כמה קלוריות את שורפת ביום במנוחה. כלומר המטבוליזם האישי שלך. בדרכ אני מתאימה למי שמבקשת לרזות תפריט של 1200 קלוריות ביום [יש לך שם יותר מזה ] אבל במקביל היא עונדת שעון פולר שמודד את השריפה הקלורית ביום ובמאמץ לפי הנתונים האישיים שלה. אין לי את זה איתך ולכן זה ספקולטיבי. אבל כן אציין כמה דברים.
    הפחות טובים: אם את יכולה להחליף את הפטל במים זה עדיף, חסרה לי עוד מנת פרי - היי מודעת לשני פירות לפחות. יש קצת יותר מידי פחממות ריקות כמו דונאט וחטיפים. יכול להיות שמבחינה קלורית את במאזן אבל זה לא ממש בריא. שמן זית זה מצוין אבל קחי בחשבון שכף אחת של שמן זית היא 180 קלוריות. [!!]
    היותר טובים: הפרשי השעות של הארוחות מצוין.
    המודעות הספורטיבית שלך מעולה
    בסהכ התפריט מאוזן מבחינה קלורית.
    מקווה שזה עזר?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו