תואר בחינוך גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תואר בחינוך גופני
    יוסי
    07/08/2008

שלום יש לי שאלה לעופר קיס או ענת או מישהו אחר שמבין... אז ככה: קוראים לי מוטי, אני חייל, אני צריך להתשחרר מהצבא עוד כשנה חשבתי ללמוד תואר בחינוך גופני בוויינגיט, אחרי שאני ישתחרר אני מאוד אוהב את התחום של הספורט ורציתי לעשות בזה תואר. אבל השאלה שלי ,מה אפשר לעשות בתואר הזה חוץ מלהיות מורה לחינוך גופני בבית ספר או תיכון? תודה מראש מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תואר בחינוך גופני

הוספת תגובה

• מוטי

ענת פלדמן
    07/08/2008

1. מקצוע של מורה לחנ"ג
    2. אתה מסיים שם מגמה מסויימת [שווה לבדוק באינטרנט מה המגמות שם כיום] שמנתבת אותך להתמחות בכוון מסוים
    3. אני עשיתי שם במקביל תואר ראשון [ואחכ המשכתי לשני ושלישי ] באונ' ת"א. היום אני לא חושבת שהם מאפשרים מסלול משותף. מה שכן - נפתח שם תואר שני לאחרונה ואתה יכול להמשיך את ההתמחות לתואר מתקדם יותר
    4. הייתי כפסע מלעשות תואר שני בפיזיולוגיה - באונ' ת"א. בוגרי וינגייט מצטיינים יכולים להמשיך לשם
    5. לימודי תזונה כלימודי המשך
    6. לימודי פסיכולוגיה של הספורט כלימודי המשך
    7. אם אתה בוחר אתה יכול במסגרת הלימודים גם לקבל תעודת הוראת השחייה
    8. אם אתה עושה שם התמחות חדר כושר אתה יכול להיות מאמן בחדרי כושר
    9. המון המון ידע שימושי לחיים !!
    אני הייתי מציעה לך לקבוע פגישה ולבדוק בדיוק מה הם מציעים שם היום. בזמני ישבה במזכירות יהודית ניניו המקסימה. אם היא עוד שם - הרווחת.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

יוסי
    07/08/2008

נגיד אני מסיים תואר ראשון בחינוך גופני בווינגיט,מה אפשר לעשות עם זה בחוץ היום ,חוץ ממורה לבית ספר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטי

ענת פלדמן
    07/08/2008

אם זה רק תואר ראשון זה מאד תלוי במגמה ובהתמחות שתבחר. אני לא יודעת אם מה שהיה בזמני עדיין קיים. אבל אני בטוחה בזה: מעט מאד מחברי ללימודים נהיו בפועל מורים בבי"ס.
    חלקם נהיו מאמנים במגזר הפרטי [מאמני כדור סל למשל] חלקם מנהלי מתנסים ומנהלי פרוייקטים שקשורים בפנאי ונופש ובספורט, חלקם עבדו בבתי חולים בכל הקשור לפציעות ספורט וסבולת לב ריאה. כדאי לפנות למזכירות או לגלוש שם באתר - מסלול של BED בלבד [ללא תארים מתקדמים] לא מחייב אותך להיות מורה בבי"ס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו