טיפים לחיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפים לחיטוב
    יוסי
    08/08/2008

מה הטיפים לחיטוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפים לחיטוב

הוספת תגובה

• יוסי

ענת פלדמן
    08/08/2008

בבקשה תהיה יותר ספציפי. בעיקרון: תזונה נכונה, תמיד ומים. גם אם יש צורך בלהוריד אחוזי שומן ולהוריד במשקל. אם אתה מעוניין לחטב את שרירי הבטן שום תרגילים לא יעזרו אם אתה לא מוריד במקביל במשקל למשל. אני צריכה מטרת אימון יותר מדוייקת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרות לאימון...

יוסי
    09/08/2008

המטרות הם בעיקרון שיהיה יד מעוצבת יפה שיראו שיריר יפה כזה (אחורי וקדמי).. זאת אומרת שהיא לא תיהיה גדולה וענקית ממש, ואני רוצה ריבועים בבטן , וחזה יפה ,(לא ענק) בעיקרון להיות כמו מייקל לואיס(אם את מכירה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה

ענת פלדמן
    09/08/2008

מכירה את מייקל. אני לא כל כך זקנה...
    אני אוהבת מאד פוש אפ - בכמה זויות. תרגיל פשוט ונפלא שעובד על מספר קבוצות שריר במקביל. יד אחורית, כתפיים, חזה גם בטן וגב.
    לשרירי בטן התרגילים הקלאסיים של SIT UPS שאפשר תמיד להתחיל איתם. ביום ראשון אמור לצאת מאמר שלי על תרגילים פשוטים וטובים לשרירי בטן, זה כאילו לנשים אבל מצויין גם לגברים, בעיקר למתחילים. אשלח לך קישור ביום ראשון, זה ב BEOK.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים לבטן

ענת פלדמן
    10/08/2008

יש עוד המון, אפשר להתחיל עם אילו:
    [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317 id=link]http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו