ידיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיים.
    דני
    10/08/2008

שלום רציתי לדעת עם ישנה דרך נכונ לעשות שכביות סמיכה בשיפוע שלילי? או שכל דבר גבוהה לרגליים יספק את הצורך? על איזה שרירים אימון זה עובד? ורציתי לדעת למה כל כך קשה לי לעשות שכיבות סמיכה בצורה יהלום? אני יכול לעשות הכל בצורה די מושלמת וכמות גדולה אבל יהלום פשוט ממש קשה לי! ולסיום,פעם בכמה זמן,לא בזמן קבוע יש אימונים שאני מרגיש ממש תשוש,סוג של עירפול,לא משהו שאני יכול להסביר... מה יכולה ליהיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיים.

הוספת תגובה

• דני

ענת פלדמן
    10/08/2008

מתוך ויקיפדיה:
    שכיבות סמיכה בשיפוע חיובי - הידיים והראש גבוהים יותר מהרגליים וכך זה מקל על התרגיל. בנוסף התרגיל עובד על חלקו התחתון של החזה
    שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי - הידיים והראש נמוכים יותר מהרגליים וכך זה מעמיס יותר על הידיים. בנוסף התרגיל עובד על חלקו העליון של החזה
    שכיבת סמיכה בעמידת ידיים - מאמץ בעיקר את הכתפיים והשכמות, דורש איזון ידיים טוב בעמידה.
    שכיבת סמיכה ביד אחת - מקשה על התרגיל דורש שיווי משקל וסיבולת שריר.
    שכיבת סמיכה בידיים קרובות (נקרא גם יהלום) - מעביר את העומס לידיים ולכתפיים.
    שכיבת סמיכה בידיים רחוקות - מעביר את העומס לחזה
    יכול להיות שיהלום קשה לך כי השרירים של האיזור שפועל ביהלום הם יותר חלשים. בלי פאניקה - פשוט לעשות פחות חזרות.
    באימונים שאתה עייף פשוט לנוח. תקשיב לגוף שלך ולא לעשות בכוח [תרתי משמע] אם עייפים. זה יכול לנבוע מאימון יתר, אולי אתה צריך לשתות יותר, אולי אתה לא אוכל נכון לפני האימון. הקשב לגוף ותנוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו