מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת שאלה .גיא...10/08/2008
נכון בויקיפדיה מראים כל מיני סוגים של שכיבות סמיכה . אז אם אני יעשה את כולם זה טוב ? גם עליות מתח יש כל מיני אפשרויות , צמוד , רחב , רגיל. האם זה טוב ? כדאי לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן10/08/2008זה טוב, אבל בבקשה אל תעמיס יותר מידי. זה טוב כי הזויות השונות פועלות גם על שרירים שונים או על חלקים שונים ורבדים שונים של השרירים. אבל הכל במידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תסתכלי על זה .
גיא...10/08/2008זאת התוכנית : היי ברק , כפי שאתה יודע יש כל מיני סוגים של עליות מתח וגם שכיבות סמיכה . רציתי לדעת אם זה טוב : שכיבות סמיכה בשיפוע חיובי: סט 1 של 20 שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי: סט 1 של 20 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 20 עליות מתח צמוד : סט 1 של 12 עליות מתח רחב : סט 1 של 12 עליות מתח רחב: סט 1 של 12 מכרעיים: 2 סטים של 15 כפיפות בטן : 2 סטים של 35 . מה דעתך תוכנית טובה?! כי אמרת לא להעמיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ענת פלדמן10/08/2008הרצינות שלך מעוררת הערצה :)) זה נראה מעולה, אם זה לא עמוס לך מידי אז זה טוב. מתיחות - חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח.
גיא...10/08/2008תודה . ועוד משהו : כמה כדאי לעשות את האימון בשבוע ? ועוד משהו לעשות מתיחות בסוף האימון או לפניו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ענת פלדמן11/08/2008נראה לי 3 פעמים בשבוע.
חימום דינאמי לפני [אפילו 5 דקות של ריצה או קפיצה על חבל]
חימום סטאטי - אני אוהבת את המתיחות לעשות בסוף. בלי ניעות, להחזיק מתיחה סטאטית לפחות 7 שניות בתנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)