מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספינינג בגיל 49חסוי10/08/2008
אני בן 49, עושה ספינינג ורכיבת שטח, למרות כאבי הברכיים. האם עלול להיגרם לברכי נזק קבוע בעתיד, אם אמשיך לנהוג כך? בנוסף, מבקש לשמוע מה דעתך על מגה גלופלקס. ניסיתי ולא הועיל לי עד כה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג
ענת פלדמן11/08/2008כשכואבות הברכיים כדאי מאד לנוח. ולראות רופא. אני לא רופאה, אני לא יודעת מה לגבי נזק עתידי אבל כשכואב נחים ואם ממשיך - בודקים.
תרופות, תוספים, אישית אני מאד נגד. ומיד אסביר [מגה גלופלקס - לא הייתה נגדם תביעה או משהו שזה לא עוזר? זה לדלקות פרקים? ]
אני אספר לך את סיפורי האישי ומשם תבין את עמדתי בעניין. שנים סבלתי מכאבי ברכיים - יותר מידי שיעורי באלט, יותר מידי טניס, יותר מידי כדור-סל וספינינג בכלל לא יכולתי לעשות.
וכמובן נחשפתי לNLP וחויתי בעצמי שינוי מנטלי [ופיזי] "הכל בראש" זה לא סתם ביטוי. זה אומר שהמחשבות שלנו משפיעות כל הגוף שלנו. הקשר בין גוף ונפש הוא מובהק. למשל כאבי בטן כרוניים כתוצאה מזה ש"שומרים בבטן" או דלקות גרון חוזרות כי "לא מדברים". כל אחד והסיבה שלו כל אחד והחסימות שלו. ראיתי לקוחות בקליפורניה, ראיתי שינויים, ראיתי גם כאלה שמפחדים משינויים. חויתי על עצמי שינויים. כי הטכניקות הן קסומות בהחלט. קשה לי מאוד עם החלטות מגבילות שלנו חוסמות אותנו [ ["אני לא יכולה לשחק טניס כי זה דופק את הברכיים"] כי מי שרוצה יכול לשחרר את זה. קשה לי לשמוע על תרופות "קסם" שבעצם לא עוזרות. הן נמצאות בצד של ה REASONING, של התירוצים, של הסיבות. [אני לא מצליח לרקוד כי הרצפה עקומה]. אני מכוונת להיות תמיד בצד של ה CAUSE. אני הסיבה של כל מה שקורה לי בחיים. [לא "הילדים מתישים אותי" אלא אני מודע לעייפות שלי] למשל.
אני מנסה להכניס תורת חיים שלמה לתשובה קצרה ואני מקווה שאני ברורה. אני לא יודעת מה מצבך הרפואי. וכדאי להתייעץ עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לקרוא
אורתופד שמבין12/08/2008הרגשתי חובה להגיב מכיוון שעם כל הכבוד להשקפה שלך, יש גם עובדות בשטח. וכל אורתופד ששואלים אותו ממליץ על מגה גלופלקס ודומיו. אז אני הייתי ממליץ לשואל השאלה הראשונה (מר חסוי) להתייעץ עם גורם מוסמך (הווה אורתופד) לגבי הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
ענת פלדמן12/08/2008אכן הפניתי להתייעצות עם רופא. תודה על תגובתך. כל מקרה לגופו ואני נותנת המלצות בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגה גלופלקס
אהרון12/08/2008בין האורטופדים יש יותר ויותר חילוקי דעות לגבי היעילות של התכשיר כמו גם בין המשתמשים. דבר אחד בטוח: הוא מצויין לכיסם של היצרנים, המשווקים, והפרסומאים. גילוי נאות: ישנם רקדנים וספורטאים להם תמיד עוזר. אני מתכוון על הכסף הגדול שמקבלים על השתתפותם בתשדירי פרסומת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון
ענת פלדמן12/08/2008תודה על התגובה. אני מכבדת דעה של כל אחד שטורח ומגיב ואכפת לו. זה חשוב. אולי כדאי לציין לכל מי שקורא אותנו שהפורום אינו מקווה תחליף להתייעצות עם רופא. אישית אני מנצלת את הבמה להעביר מסר מאד חשוב ואופטימי - שמצבינו הנפשי והפיזי תלוי רק בנו. וזה נפלא.
כל מקרה לגופו, כל אחד ודעותיו הוא. אנא המשיכו לשאול, לתרום ולהביע דעתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
אהרון12/08/2008שנינו שותפים לדעה שצריך להמנע עד כמה שאפשר מתרופות ותוספים . אדם שמקפיד על תזונה נכונה, מאוזנת ומגוונת אינו זקוק לתוספים אלא במקרים קיצוניים של יצירת חוסרים עקב מצבים פטולוגיים, מה עוד שתוספים מסויימים שלוקחים באופן בילתי מושכל עלולים לגרום נזק לפעמים חמור ביותר. מסיבות מובנות, תמיד יהיה מי שיעודד שימוש נרחב בתוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן12/08/2008אני קוראת את התגובות שלך ואכן מסכימה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אורתופד...
לוחם בדימוס12/08/2008אבל בתור חובש קרבי אני יודע שמגה גלופלקס היא למעשה שילוב של שני חומרים ושניהם מרכיבים טבעיים של סחוס, שנמצאו יעילים בבניית ותיקון סחוסים, חידוש הנוזל התוך- מפרקי והקלה על כאבים באיזורים עם סחוסים. כמובן שצריך בדיקת רופא לפני כל הסקת מסקנה אבל אם אורתופדים ממליצים על התרופה הזו, כנראה וזו הסיבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוחם בדימוס
אהרון12/08/2008כל עוד זה בצורת כדורים לא יכול להיות מוצר טבעי אלא מתועש לכל דבר. הוא מכיל גם חומר טבעי כמו הרבה תרופות אחרות אבל תוך עיבוד מבוסס על תהליכים כימיים. לא כל האורטופדים ממליצים, ולא מזמן היה דיון מתוקשר על יעילותו של מגה גלופלקס. תוצאות טובות יותר משיגים על ידי אכילת ג'לטין סחוס טבעי -רגל קרושה שמכינים בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)