בהנחה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהנחה....
    לוחם בדימוס
    11/08/2008

נניח ואני עושה יום כן יום לא פק"לים {בסדר הזה: שכיבות שמיכה רגיל, בטן רגיל, שכיבות שמיכה-ידיים רחבות, "בטן סטטית", שכיבות שמיכה-"יהלום", בטן-אלכסונים}, א. האם זה מספיק על מנת לחזק את השרירים ולפתחם? ב. אם אני אוסיף בסוף כל זה עוד מתח {נניח 3 סטים של 10, 7, 5} זה יעזור? שוב, התודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהנחה....

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    11/08/2008

מהי נק' ההתחלה שלך? העבודה היא דינאמית ומתפתחת. אם אתה רק מתחיל בתרגילי החיזוק - אז וודאי. אם אתה כבר בתהליך יכול להיות שצריך להגביר בעומס או להוסיף תרגילים. זה יופי של אימון לכשעצמו. אני מציינת את הברור מאליו: תזונה, מים. וכמובן מתיחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו....אהה....

לוחם בדימוס
    11/08/2008

וואלה לא יודע...לפי דעתי זו נקודת ההתחלה שלי... (1) אממ...סיימתי שירות קרבי לפני כחודש, אבל בגלל שלא עשיתי פעילות גופנית מאז, נראה לי הכי כדאי לצאת מנקודת הנחה שזו נק' המוצא....נכון?...יש היגיון במה שאני אומר?... (2) אילו עוד תרגילים לחיזוק שרירי הבטן יש, והאם נכון לעשות את הסטים לפי מה שרמתי, או שעדיף לעשות כודם ידיים ואז בטן בנפרד?... ושוב....התודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    11/08/2008

1. נשמע כמו נקודת התחלה. אז בהצלחה
    2. הסדר לא ממש משנה. תרגילי בטן לא חסרים. פרסמתי משהו לבנות ב BEOK ובקרוב מקווה שיפורסם מה שרשמתי לגברים. אבל התרגילים שפרסמתי מתאימים לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו