מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת! (צריך עזרה)חיים11/08/2008
לענת שלום זה שוב אני והפעם זה בקשר ליד קדמית אתמול יצאתי אם חברים שהחליטו להתאמן וכל אחד הביא קצת משקולות בהתחלה לא רציתי להתאמן כי אני הרבה יותר מתקדם מהם וגם יש לי ת'ימים שלי אבל אחרי כמה דקות קיבלתי חשק אז עשיתי חימום והתחלתי להתאמן אבל עבדתי רק על יד קדמית בלי חזה אז חשבתי אולי להוריד את הכתפיים באימון C ולהוסיף חזה (חד פעמי) כי גם ככה אמרת שאת חושבת שצריך מנוחה לכתפיים וגם אני מרגיש קצת שהם עייפות טוב זה עוד לא העניין עשיתי אימון יד קדמית הכל טוב ויפה ו'תאמת לא הרגשתי ממש את האימון הרגשתי שזה היה אימון די קל כאילו לא הזעתי והתאמצתי כמו בדרך כלל ויום למחרת אני מרגיש שהיד קדמית שלי ממש תפוסה כמובן שעשיתי הרבה מתיחות כל 15 דקות בערך אני עושה וגם קצת מסג' זה קצת מקל על הכאב. אני חושב שתוך יום יומיים זה עובר אבל מה את אומרת יכול להיות שגם באימון שאני לא מרגיש שהתאמצתי בכל הכוח כמו תמיד אז הגוף עדיין עובד חזק בגלל שככה התרגלתי ואת האמת זה עושה את העבודה להשקיע באימונים ואחרי חודש חודשיים רואים שינויים עובדה עליתי בשבועיים ק"ג ולעבודה ביתית אני חושב שזה מצויין. ועכשיו לענייננו מה את אומרת בקשר לחזה וליד הקדמית יש לציין שהיום נחתי מנוחה מלאה בקושי התאמצתי. ומחר אמור להיות לי אימון לגב וליד אחורית אני חושב שאני יעביר את הגב אם הרגליים כי במתח היד הקדמית עובדת לא אז יהיה לי עוד יותר קשה ומחר אני יעשה חזה+יד אחורית מה את חושבת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים :)
ענת פלדמן11/08/2008תודה על התאור הציורי.
1. האם עשית חימום לפני האימון עם החבר'ה או שמיד התחלת להתאמן? רצוי תמיד לחמם את הגוף לפני האימון. יכול להיות שזו הסיבה לכווץ השרירי אע"פ שהאימון היה קל יחסית. יש כאן גם פן פסיכולוגי שיכול להיות שנכנס לתמונה. כשאתה מתאמן עם החבר'ה ומרגיש חזק ומאומן יותר [נפשית] אתה גם מרגיש שקל לך יותר [פיזית]. אני אסביר את עצמי טוב יותר אולי. שים לב להבדל כשאנחנו רצים 100 מטר לבד, כשאנחנו רצים 100 מטר בתחרות או כשרצים 10 מטר כשבורחים ממישהו מפחיד. בריצה הראשונה זה קשה, בריצה השניה זה קשה פחות והתוצאה טובה יותר ובריצה השלישית לא מרגישים אותה בכלל ורצים הכי הכי מהר. כי נכנס הפן הפסיכולוגי. אז יכול להיות שזה לא ממש היה קל כמו שזה הרגיש לך - ולכן נתפסו השרירים.
2. ברכות על האימון ועל העליה במשקל ועל הרצינות ועל ההתמדה.
3. אני חושבת שמה שאתה חושב זה מה שנכון. זה נשמע לי בסדר גמור. לא קורה כלום אם טיפה מגוונים באימון וזורמים עם הנסיבות. הסדר והארגון שלך הם מצויינים, ויהיה טוב עוד יותר לגוון מידי פעם. אז תקשיב לעצמך, אתה יודע הכי טוב, אני מסכימה איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה עזרת לי חולה עלייך!! אין כמוך
חיים11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:) בשמחה. רק בריאות
ענת פלדמן11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)