שאלה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה !!
    חסוי
    11/08/2008

שלום, אני מתאמן ויש לי קוביות אבל רציתי לדעת למה רק שאני מתאמץ רואים את הקוביות יש שיטה או תרגיל אחר שיכול לעזור לי שהקוביות יבלטו ללא צורך במאמץ ?.................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה !!

הוספת תגובה

• איש השאלות

ענת פלדמן
    11/08/2008

כשמייקל לואיס מצטלם הוא עושה שרירים, האמן לי. יחד עם זאת - כדאי להקפיד על תזונה נבונה. בדוק אחוזי שומן ותראה איפה אתה עומד בנידון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרופו מייקל לואיס

אדיר
    12/08/2008

יש אפשרות להשיג בטן כזאת עם תרגילים נכונים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גנטיקה

ענת פלדמן
    12/08/2008

גם הגנים שלנו משחקים תפקיד. אבל בעיקרון אין סיבה שלא. העניין הוא שזה לא רק תרגילים, זו גם תזונה נכונה [אני אמשיך להדגיש זאת ללא לאות], בשילוב עם פעילות אירובית. ו-כן תרגילים. אמור לצאת אייטם שלי עם תרגילים ממוקדים ל"קוביות" אבל לדעתי פורסמו עוד בנושא ב BEOK.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו