מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיתוח גוף-שאלהיואב12/08/2008
שלום,אני בן 15 ואני מתאמן במכון כושר. בחודשים הראשונים(משהו כמו 4) התאמנתי לפי תכנית קלילה שאחד המאמנים נתן לי. אח"כ קיבלתי תכנית יותר 'קשה' כדי לפתי יותר את הגוף למשך 3החודשים .ולחודש האחרון קיבלתי תכנית אינטנסיבית ומבוקרת,אליה אני מגיע כ-5 פעמים בשבוע המיועדת רק לאוגוסט מכיוון שבזמן לימודים אני לא יכול להגיע 5 פעמים לחדר הכושר. התכנית הנ"ל עובדת בכל יום על קבוצת שרירים שונה. בנוסף אני צורך אבקת חלבון אחרי כל אימון(מאתמול). מאז שנירשמתי השינוי בגופי לא גדול ואני אפילו מקבל תגובות שאני לא נראה כבחור שמתאמן. רציתי לדעת מה יכול לגרום לפיתוח שרירים מהיר יותר,או אם יש משהו שיכול לגרום לאימונים שאני עושה כלא אפקטיביים ולא ידוע לי עליו? נ.ב- כל אימון אני עושה 20 דק' ריצה ואם יש יום בו בתכנית לא אומרת שאני צריך לעשות אימון משקולות במכון-אני הולך לעשות 20 דק' ריצה- זאת אומרת שאני כל יום במכון(רק לחודש הזה,אוגוסט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואב
ענת פלדמן12/08/2008כמה שאלות ברשותך: מה הגובה שלך? מה המשקל שלך? כדאי לבדוק אחוזי שומן. והאם אתה מקפיד על תזונה [עזוב את האבקות. אני לא אוהבת...] ?
ועוד דבר: אני לא בעד פתרונות בזק. ננסה למצוא לך שגרת אימונים נוחה, בלי לחץ של חודש אחד שבו אתה מנסה להספיק הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת-משקל..
יואב16/08/2008גובה-1.78 משקל-69 ק"ג. ואני מקפיד על תזונה- הרבה מים,אוכל בריא פירות וכו'(פעם בשבוע-שבוע וחצי חוטא). ולגבי מה שאמרת- כמה זמן לתת לתכנית שתבוא לאחר מכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב
ענת פלדמן16/08/2008ה BMI שלך בסדר גמור 21. זה טוב שאתה מקפיד על האוכל ועל המים. אז המשך כך, בלי לחץ. כמה קלוריות אתה אוכל ביום בערך? אתה יכול להעזר במשבון צריכה קלורית BMR שבBEOK ולקבל נתונים יותר מדויקים. ההוצאה הקלורית המינימלית שלך היא 1804ביום [חישבתי לך] האם אתה אוכל יותר מזה? פחות מזה?
לתכנית האימונים שאתה מאמץ לעצמך בשפיות - אין לה גבולות. אם היא טובה לך ונוחה לך התמד בה כמה שיותר ותראה לבטח תוצאות, שוב במקביל שמור על התזונה. אתה צעיר מאד, בחר בפעילות כייפית, כזו שתעשה לך חשק להתמיד. שחייה זה נפלא. משחקי כדור למיניהם [להצטרף לחבר'ה שמשחקים כדור-סל] לא יודעת. ואם חד"כ עושה לך טוב -אז קדימה. אבל מתוך הנאה ומודעות ולא מתוך לחץ. בריאות ואושר. המשך לעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)