מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- {לענת }שרירי הידחסוי12/08/2008
כמה זמן לוקח לשריר היד הקידמית שבין המרפק לכתף להתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן12/08/2008אם אתה ממש מתעקש להוציא ממני תשובה, ולא ממש נוח לי עם זה כי זה מאד אישי ומאד תלוי. אבל אם בכל זאת אני חייבת - אם אתה אוכל נכון, עוסק בפעילות גופנית כללית ולא רק על שרירי הזרוע [כלומר עובד על איזון שרירי וגם על סבולת לב ריאה] מאימון של 3 פעמים בשבוע אתה יכול לראות שיפור תוך כמה שבועות. עדכן אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב.......
חסוי12/08/2008אני יודע שזה מציק לך יותר נכון אני מציק אבל אם את יכולה להביא לי תוכנית אימון שכוללת את כל התרגילים על כל האיזורים בגוף ומה לאכל אחרי אימון או ריצה בבקשה ואני לא יציק יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן12/08/2008זה לא מציק לי, בשביל זה אני פה. אבל מה שאתה מבקש באמת כולל מידי ומורכב מידי. במסגרת הפורום אנחנו עונים על שאלות ממוקדות. אתה מבקש תכנית אימונים כוללת [מאד כוללת ומורכבת] שאין מקומה כאן. אני מציעה שתבחר לך מספר תרגילים מצומצם לכל אזור בגוף ועם זה נתחיל. תרגילים קלאסיים ולא מסובכים, כאלו שעשינו כולנו בתיכון. פוש אפ, SIT UPS, סקווטים. משהו בסיסי וטוב להתחלה. לגבי אכילה אחרי אימון - זה כבר יותר קל. מומלץ לאכול 30 דקות אחרי אימון- לשתות כוס חלב או לאכול חטיף חלבון, שעתיים בתום האמון -ארוחה שמכילה את כל אבות המזון [או לפחות רובם]... 2 פרוסות לחם, חצי גביע קוטג' וסלט ירקות למשל. או חזה עוף, כוס אורז חום וירקות מבושלים למשל.
אני שמה בקרוב באתר שלי דוגמאות לתפריטים לגברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)