לענת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת...
    יוסי
    12/08/2008

רציתי להגיד לך, באמת כל הכבוד שאת עונה פה לכל השאלות בהרבה סבלנות. יש לי גם שאלה אני מאוד מתעניין בחדר כושר+ תזונה נכונה. אני מאוד אוהב את התחום השאלה שלי , אם את יכולה להמליץ על ספר טוב, שעוסק בחדר כושר+תזונה נכונה או 2 ספרים ניפרדים . בכדי שאני יוכל להעמיק את הידע שלי. הכוונה שלי חדר כושר ותזונה נכונה זה אומר חדר כושר : הסברים על השרירים איך להתאמן, תרגילים וכו' ודברים שיכולו לעזור לי ותוזנה נכונה זה אומר : מה לאכול מתי לאכול כמה לאכול, מה לא לאכול מה לאכול לפני ואחרי אימון אם יש לך ספר כזה או שני ספרים נפרדים ,אני מאוד אשמח, אם תגידי י לי את שמו. תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת...

הוספת תגובה

• יוסי

ענת פלדמן
    12/08/2008

תודה!
    אני מניחה שאתה מתכוון לספרים בעברית... לגבי תזונה יש ספרון נחמד ונוח לקריאה שאני מציצה בו מידי פעם. אני מאד ביקורתית בקריאה שלי בדר"כ ואת הספרון הזה אני מאד אוהבת. אני מפנה אותך אליו כי הוא מתמחה בתזונת ספורט: יאיר להב "תזונה ופעילות גופנית" , מכון וינגייט, 2005.
    לגבי ספרים של תרגילי כושר - מצאתי משהו שנראה נחמד: "המדריך השלם לפעילות בחדר הכושר"
    "ספר שימושי המפרט את תרגילי חדר הכושר בעזרת כ-200 איורים ייחודיים ומרהיבים ובאמצעותו יכול כל מתאמן לפתח קבוצות שרירים בגופו לפי צרכיו." של ד"ר יגאל פנחס. אני לא מכירה את הספר אבל לפי מה שקראתי באינטרנט זה נראה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה אפשר להשיג את הספרים?

יוסי
    13/08/2008

מאיפה אפשר לרכוש את הספרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

ענת פלדמן
    13/08/2008

לא הייתי בארץ שנים כך שאני לא ממש יודעת מה קורה בחנויות. נסה להריץ את השמות שלהם בגוגל, בדרכ אפשר לעשות הזמנה דרך האינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חושבת ש....

יוסי
    13/08/2008

את חושבת ש אם אני ילך לסטימצקי, יהיה להם את הספרים? או שהם מסוגלים להזמין את ספרים האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

ענת פלדמן
    13/08/2008

אני יודעת שהכי בטוח להרים להם טלפון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

ענת פלדמן
    13/08/2008

ולגבי החוברת של יאיר להב - שווה להרים טלפון למכון וינגייט כיון שזו מקראה לתלמידי ביה"ס למאמנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו