מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת...יוסי12/08/2008
רציתי להגיד לך, באמת כל הכבוד שאת עונה פה לכל השאלות בהרבה סבלנות. יש לי גם שאלה אני מאוד מתעניין בחדר כושר+ תזונה נכונה. אני מאוד אוהב את התחום השאלה שלי , אם את יכולה להמליץ על ספר טוב, שעוסק בחדר כושר+תזונה נכונה או 2 ספרים ניפרדים . בכדי שאני יוכל להעמיק את הידע שלי. הכוונה שלי חדר כושר ותזונה נכונה זה אומר חדר כושר : הסברים על השרירים איך להתאמן, תרגילים וכו' ודברים שיכולו לעזור לי ותוזנה נכונה זה אומר : מה לאכול מתי לאכול כמה לאכול, מה לא לאכול מה לאכול לפני ואחרי אימון אם יש לך ספר כזה או שני ספרים נפרדים ,אני מאוד אשמח, אם תגידי י לי את שמו. תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ענת פלדמן12/08/2008תודה!
אני מניחה שאתה מתכוון לספרים בעברית... לגבי תזונה יש ספרון נחמד ונוח לקריאה שאני מציצה בו מידי פעם. אני מאד ביקורתית בקריאה שלי בדר"כ ואת הספרון הזה אני מאד אוהבת. אני מפנה אותך אליו כי הוא מתמחה בתזונת ספורט: יאיר להב "תזונה ופעילות גופנית" , מכון וינגייט, 2005.
לגבי ספרים של תרגילי כושר - מצאתי משהו שנראה נחמד: "המדריך השלם לפעילות בחדר הכושר"
"ספר שימושי המפרט את תרגילי חדר הכושר בעזרת כ-200 איורים ייחודיים ומרהיבים ובאמצעותו יכול כל מתאמן לפתח קבוצות שרירים בגופו לפי צרכיו." של ד"ר יגאל פנחס. אני לא מכירה את הספר אבל לפי מה שקראתי באינטרנט זה נראה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה אפשר להשיג את הספרים?
יוסי13/08/2008מאיפה אפשר לרכוש את הספרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ענת פלדמן13/08/2008לא הייתי בארץ שנים כך שאני לא ממש יודעת מה קורה בחנויות. נסה להריץ את השמות שלהם בגוגל, בדרכ אפשר לעשות הזמנה דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת ש....
יוסי13/08/2008את חושבת ש אם אני ילך לסטימצקי, יהיה להם את הספרים? או שהם מסוגלים להזמין את ספרים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ענת פלדמן13/08/2008אני יודעת שהכי בטוח להרים להם טלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
ענת פלדמן13/08/2008ולגבי החוברת של יאיר להב - שווה להרים טלפון למכון וינגייט כיון שזו מקראה לתלמידי ביה"ס למאמנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)