אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן
    שירן
    14/08/2008

שמי שירן ואני שנתיים מתעמלת בחדר כושר 3 פעמיים בשבוע אירובי 30 דקות והרמת משקולות 40 דקות לפני חודש שקלתי 51.5 ואחוז השומן שלי היה 17 בלבד היום אני שוקלת 52.2 ואחוז השומן שלי 20 אחוז אני מתעמלת כרגיל 3 פעמיים בשבוע סהכ לא העלתי הרבה במשקל ואחוז השומן שלי עלה בהרבה מדוע אחוז השומן שלי עלה כול כך הרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן

הוספת תגובה

• שירן

ענת פלדמן
    14/08/2008

זה באמת לא נשמע הגיוני. באיזו שיטה בדקת אחוזי שומן? אני מנסה לראות אם אין טעות בתוצאות.
    מה הגובה שלך? [זה יתן לי אינדיקציה מסוימת לגבי אחוזי השומן]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

שירן
    14/08/2008

גובהי 1.60 בדקתי במשקל בחדר כושר (עלתי על המשקל בלי גרביים) אני לא יודעת אייך קוראים לשיטה באופן כללי אכלתי יותר בשבועות האחרונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת בנוסף

שירן
    14/08/2008

המשקל בחדר הכושר הוא תקין ואני תמיד מודדת את אחוזי השומן לפני אימון ובבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן

ענת פלדמן
    14/08/2008

באופן עקרוני המשקלים האלה שמודדים דרך אלקטרודות ודרך הרגליים הם פחות אמינים. יש לזה הסבר מדעי שלא ניכנס אליו. גם לי יש אחד כזה בסטודיו ואני מודה שאני משתמשת בו, אבל אני מעדיפה להשתמש בבדיקת קפל-עור שהיא דוגמת כמה אזורים בגוף ויותר מדויקת. את צודקת שאת נשקלת על אותו משקל כיון שזה נותן אינדיקציה יחסית לשקילה הקודמת ומה שמשנה זה היחס ולא המספר האבסולוטי. במשקל זה נכון, לגבי אחוזי שומן אני סקפטית.
    1. לא רואים שינוי כזה מהותי תוך זמן כל כך קצר באחוזי השומן -וודאי לא אם את פעילה יום יום. ובוודאי אם עלית מעט במשקל.
    2. אני בודקת שינויים באחוזי שומן אחת לכמה שבועות [ולא כל יום !!] זה לא ריאלי.
    שורה תחתונה: משהו שם לא בסדר, לגבי אחוזי השומן. אני הייתי מודדת בשיטה אחרת. באינטרנט אפשר למצוא מחשבונים לאחוזי שומן לפי המידות וההיקפים.
    בסה"כ גם 20 אחוזי שומן זה נתון יפה בהחלט
    המשיכי לאכול מאוזן ובריא, זה חשוב לירידה באחוזי שומן, אבל בלי פאניקה. 20 אחוזים זה ממש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו