מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 85 קילו:)14/08/2008
אבא שלי בן 53 שוקל 85 קילו וגובהו 1.65 הוא לא אוכל הרבה. שכנעתי אותו שהוא חייב להרזות כדי למנוע עוד מחלות בעתיד(יש לו סוכרת ולחץ דם גבוהה) ואני יודעת שבגילו קשה להרזות. יש לו קצת בעיות ברגליים והוא עשה ניתוח בשתי הרגליים, אבל הוא הולך כרגיל והכל בסדר...פשוט הוא יכול להיות עייף בסוף היום. על כמה זמן הליכה את ממליצה והאם בכל יום? האם לדעתך יהיו תוצאות במהרה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן14/08/2008הוא בן 53? זה לא קשה לרזות בגיל הזה, ובכל גיל בעצם. זה הכל STATE OF MIND והרבה מודעות. [אבא שלי בן 60 והוא שומר על המשקל שלו אחרי שלפני 9 שנים רזה 30 קילו]
זה נכון שכדאי שאביך יוריד במשקל, זה יקל לו גם על הרגליים, שסוחבות למעשה משקל עודף. האם הוא מעוניין לרזות? [זה חייב לבוא ממנו.]
לשאלתך - הליכה של 45 דקות, אפילו הליכה איטית יכולה לעזור מאד להורדה במשקל, ובעצם כל פעילות שהיא. אפילו להתחיל מ -20 דקות ביום ולהעלות בהדרגה. אני הייתי מוסיפה לו גם תרגילי חיזוק פשוטים - לזרועות, לבטן, לרגליים על מנת לשמר את מסת השריר
חשוב ביותר: כל פעילות שהיא חייבת להיות משולבת בתזונה נכונה. תפריט של כ -1800 ביום, [מספר אינדיקטיבי, ממוצע] תפריט מאוזן, בריא, עם הרבה מודעות. כך תגענה תוצאות במהירה [ירידה של עד קילו בשבוע, כם הרבה סבלנות]
אנא המשיכי לעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא די מעוניין
:)14/08/2008כאילו שאמרתי לו שתתחיל ללכת כבר הוא אמר אין לי עם מי...אמרתי לו שאני אלך איתו :) והוא אמר שטוב סבבה ונתחיל מהיום , והוא יעמוד במילה שלו אני יודעת את זה..:) הוא לא אוכל הרבה, אני לא יודעת אפילו אם הוא מגעיל ל1800 ביום...אז ככה שמבחינת אוכל אין בעיה אני מקווה לזכור לעדכן.:)תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן14/08/2008אם תלכו ביחד זה מצויין [הרבה דקות שיחה פוריות.] קחו בקבוק מים לדרך, התחילו מחצי שעה כל פעם [אפשר כל יום] ובהדרגה אפשר גם להעלות את הקצב במעט וגם את הזמן. אבל תתחילו, זה נפלא. 1800 זה לא חובה אבל כן להקפיד על אכילה של עד 3 שעות בין כל ארוחה [להמריץ את המטבוליזם] שתיית מים, רצוי לא לאכול בערב מאוחר, כלומר שהארוחות הגדולות יחסית יהיו הבוקר והצהרים. טיפים נוספים:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7241
הוסיפו גם תרגילי כוח פשוטים, ומתיחותץ זה מאד תלוי במצבו. בזהירות. הרופא אמר שהוא יכול לחזור לפעילות, נכון? שווה לבדוק שנית עם הרופא
בהצלחה
מחכה לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא עשה את הניתוחים די מזמן
:)14/08/2008כאילו לפני שנתיים ככה אבל הרופא לא ממליץ לו רכיבה אל אופניים למשל(הוא גם לא חשב על זה ) בקשר להליכה זה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין
ענת פלדמן14/08/2008שיהיה בהצלחה. שישקל פעם בשבוע לבדיקת מעקב] פעם בשבוע ולא פעם ביום. אשמח להמשיך לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)