תרגילים במולטי טריינר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים במולטי טריינר
    אלי חופי
    14/08/2008

היי קניתי מולטי טריינר ורציתי לדעת איך אני אמור לקבוע את כמות המשקולות שאני מרים בתרגילים השונים כי מספר חזרות בסט לפי מה שהבנתי בודקים מה המקסימום שמסוגלים לעשות ומזה עושים בערך 60%-70% בכל סט. עד היום לא הייתי פעיל בחדר כושר מקצועי אבל התאמנתי בתרגילים כאלה שאפשר לעשות בבית(מתח שכיבות שמיכה כפיפות בטן וכו') ואני שוחה גם כל יום לפחות 40 דקות.המטרה שלי בעיקר היא להגדיל את מסת השריר כי ככה הרופא המליץ לי. .(אני בן 16 וחצי שוקל 65 והגובה שלי בערך 185 ס"מ) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילים במולטי טריינר

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    14/08/2008

התשובה שלך נמצאת בתוך השאלה. להתחיל ב"קטן" ובהדרגה להעלות את המשקל. אגב, למה הרופא המליץ לך להגדיל את מסת השריר [אם יורשה לי לשאול]
    שחייה היא מצויינת אבל לא בהכרח תגדיל את מסת השריר שלך. קח את זה בחשבון. אני חלילה לא אומרת להפסיק לשחות רק תהיה מודע לפעילות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ודרך אגב

אלי חופי
    15/08/2008

הרופא המליץ לי להעלות את מסת השריר מכיוון שכשבאתי אליו שקלתי בערך 62 קצת פחות והוא אמר שלפי הBMI אני צריך להעלות את המשקל אז שאלתי אותו איך להעלות כי מבחינת תזונה אני אוכל דוקא סדיר ובריא וזה יהיה טיפשי להתחיל לאכול ג'אנק פוד עם הרבה שמן וכאלה.בקיצור הוא אמר לי להעלות במסת שריר והתחלתי להתאמן במשקולות וכאלה ורק עכשיו קניתי מולטי טריינר. בקיצור תודה על התשובה שלך אבל את יכולה לתת דוגמא עם איזה משקל להתחיל או איך כדאי לבדוק את זה עם עצמי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    15/08/2008

תודה על ההסבר, עכשיו זה מובן. וברור - בלי ג'אנק,
    ניסוי וטעיה, ניסוי ותהיה. כיון שאני לא שם זה לא ממש עוזר. נסה לשים משקל מאד כבד, אם זה יותר מידי פשוט תוריד עד שזה נראה ומרגיש נוח, אבל לא קל מידי. התמד במשקל הזה במשך שבוע שבועיים וכשזה יהיה לך כבר קל - וזה יהיה "פתאום" קל יותר - תעלה, כך בהדרגה. אגב, אני מציעה לך לעשות ניסוי מעניין שיבוא במקביל לשקילה. תמדוד את היקפי השרירים שלך [בזרועות למשל, בירכיים ועוד] רשום את התוצאות ועוד חודש בערך תמדוד שוב ותראה מה התוצאה.
    מחכה לעדכון, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• : ) ממש תודה

אלי חופי
    20/08/2008

עזרת לי מאוד ואני אשתדל באמת גם לעדכן אותך מדי פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה :)

ענת פלדמן
    20/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו