מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים במולטי טריינראלי חופי14/08/2008
היי קניתי מולטי טריינר ורציתי לדעת איך אני אמור לקבוע את כמות המשקולות שאני מרים בתרגילים השונים כי מספר חזרות בסט לפי מה שהבנתי בודקים מה המקסימום שמסוגלים לעשות ומזה עושים בערך 60%-70% בכל סט. עד היום לא הייתי פעיל בחדר כושר מקצועי אבל התאמנתי בתרגילים כאלה שאפשר לעשות בבית(מתח שכיבות שמיכה כפיפות בטן וכו') ואני שוחה גם כל יום לפחות 40 דקות.המטרה שלי בעיקר היא להגדיל את מסת השריר כי ככה הרופא המליץ לי. .(אני בן 16 וחצי שוקל 65 והגובה שלי בערך 185 ס"מ) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן14/08/2008התשובה שלך נמצאת בתוך השאלה. להתחיל ב"קטן" ובהדרגה להעלות את המשקל. אגב, למה הרופא המליץ לך להגדיל את מסת השריר [אם יורשה לי לשאול]
שחייה היא מצויינת אבל לא בהכרח תגדיל את מסת השריר שלך. קח את זה בחשבון. אני חלילה לא אומרת להפסיק לשחות רק תהיה מודע לפעילות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ודרך אגב
אלי חופי15/08/2008הרופא המליץ לי להעלות את מסת השריר מכיוון שכשבאתי אליו שקלתי בערך 62 קצת פחות והוא אמר שלפי הBMI אני צריך להעלות את המשקל אז שאלתי אותו איך להעלות כי מבחינת תזונה אני אוכל דוקא סדיר ובריא וזה יהיה טיפשי להתחיל לאכול ג'אנק פוד עם הרבה שמן וכאלה.בקיצור הוא אמר לי להעלות במסת שריר והתחלתי להתאמן במשקולות וכאלה ורק עכשיו קניתי מולטי טריינר. בקיצור תודה על התשובה שלך אבל את יכולה לתת דוגמא עם איזה משקל להתחיל או איך כדאי לבדוק את זה עם עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן15/08/2008תודה על ההסבר, עכשיו זה מובן. וברור - בלי ג'אנק,
ניסוי וטעיה, ניסוי ותהיה. כיון שאני לא שם זה לא ממש עוזר. נסה לשים משקל מאד כבד, אם זה יותר מידי פשוט תוריד עד שזה נראה ומרגיש נוח, אבל לא קל מידי. התמד במשקל הזה במשך שבוע שבועיים וכשזה יהיה לך כבר קל - וזה יהיה "פתאום" קל יותר - תעלה, כך בהדרגה. אגב, אני מציעה לך לעשות ניסוי מעניין שיבוא במקביל לשקילה. תמדוד את היקפי השרירים שלך [בזרועות למשל, בירכיים ועוד] רשום את התוצאות ועוד חודש בערך תמדוד שוב ותראה מה התוצאה.
מחכה לעדכון, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה: ) ממש תודה
אלי חופי20/08/2008עזרת לי מאוד ואני אשתדל באמת גם לעדכן אותך מדי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה :)
ענת פלדמן20/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)