ההבדלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההבדלים
    יוסי
    15/08/2008

מהם ההבדלים בין חיטוב לעליה במסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההבדלים

הוספת תגובה

• שאלה יפה

ענת פלדמן
    15/08/2008

זה לא סותר אבל אילו מונחים שונים. למשל שחייה מחטבת את הידיים, את פלג הגוף העליון. אבל האם יש עלייה במסה? יכול להיות, לא הייתי משתמשת במונח הזה בהקשר לשחייה. גם שיעור עיצוב וחיטוב [שבנות הולכות אליו בדרכ] או ריקוד בלט - שם אפשר בקלות להבחין בשרירים ארוכים ומחוטבים. לא הייתי משתמשת שם במונחי עליית מסה אלא במונח של חיטוב ועיצוב. .
    לעומת זאת - הרמת משקולות, עבודה אנאבולית ממוקדת של הבניית שריר - היא בהכרח גם מחטבת אבל יש בהחלט "ניפוח" של השריר, עליה במשקל, עליה במסה. אני ברורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אפשר לומר

יוסי
    15/08/2008

אז אפשר לומר שמי שרוצה עליה במסה יתאמן 4-5 פעמיים בחדר כושר ולא יעשה אירובי? ומי שרוצה להתמקד על חיטוב אז הוא יתאמן 3-4 פעמיים בחדר כושר ויעשה אירובי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

ענת פלדמן
    15/08/2008

אני לא הייתי מגדירה את זה כשחור-לבן כמו שאתה מציג זאת. כי גם לפני אימון חדר כושר אני מאד ממליצה על חימום אירובי להכנת הגוף לפעילות. ובכלל על מנת לשמור על אורח חיים בריא, על בריאות הלב, כולסטרול ובכלל - מאד מומלץ לשלב פעילות אירובית ולא לזנוח אותה לטובת פעילות אנאירובית. אני חושבת שכן צריך לפעול מתוך מודעות. בעיקרון אתה צודק, אבל אנא להמשיך בפעילות אירובית כלשהי - זה חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו