רוצה להוריד שומן מהיריכיים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוריד שומן מהיריכיים...
    יובל
    16/08/2008

שלום.... אני נורא נורא רוצה להוריד שומן מהירכיים...עם שאר הגוף אין לי כל כך בעיה....אולי קצת קצת קצת עם הבטן אבל כדי להוריד מהבטן אני יודעת מה לעשות... אני מבוהלת נורא מהמצב שלי בירכיים לא בגלל שיש כל כך הרבה שומן בירכיים שלי אלא בגלל שאני רואה נערות יותר מבוגרות ממני ב 4-5 שנים ואני רואה את עצמי עם הירכיים שלהן.... עם כל השומן שיש להן בירכיים שכאשר הן עם מכנסיים קצרים זה כל כך לא יפה לראות את הירכיים הללו.... האם אפשר לקבל טיפים להורדת שומן מהירכיים (בלי שאיבת שומן)....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובל

ענת פלדמן
    16/08/2008

יובל יקרה, על מנת להוריד שומן בירכיים [ולא בניתוח בבקשה... בת כמה את??] ... קודם כל את צריכה להבין שאין כזה דבר לרזות רק במקום אחד בגוף. ירידה באחוזי השומן היא כללית, ונעשית בכמה דרכים:
    1. תזונה נכונה, לאכול מאוזן, בריא, מכל אבות המזון, בלי "שטויות", כמות הכנסה קלורית מועטה יותר מההוצאה הקלורית, בסבלנות ובחכמה
    2. פעילות אירובית, כל פעילות שאת אוהבת לעשות ויכולה לשלב בהנאה בחיי היום יום שלך [ריקוד, שחיה, שיעורי אירובי וכו']
    3. תרגילים ממוקדים לאזורים השונים בגוף. ציינת שאת מטפלת בבטן? בנוסף לשני הפרמטרים שציינתי כדאי להוסיף תרגילי חיזוק גם לפלג הגוף העליון ו... כן, גם לירכיים.
    אנא העבירי לי את הנתונים שלך: גובה, משקל [אנא הישקלי, ומהיום תחכי שבוע ותשקלי שוב רק בשבוע הבא, אחרי שאת מתחילה ליישם את התכנית שלנו]., הגיל שלך. נכניס את הנתונים למחשבונים ונראה מה הBMI שלך, כמה קלוריות את צריכה לצרוך ביום.
    עשי זאת מסודר, והעיקר בלי לחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו