מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמישותיורם16/08/2008
שלום התחלתי להתאמן בפילאטיס בבית לפי קלטות 1. המדגימות בקלטות מאוד גמישות ומרימות את הרגלים ממש בקלות (רגל ישרה למעלה ב90 מעלות ) איך אוכל להגיע לרמה כזאת ברגע זה אני ממש לא מגיע אפילו לחצי ממה שהן מצליחות לעשות 2. בחלק מהתרגלים יש שימוש ב Stability Ball - אין לי כדור כזה (אין לי בעיה לקנות אחד ) האם הכדור הזה מומלץ ? ראיתי שמשתמשים בו גם לתרגילי חדר כושר (אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר הפרטי שלי בבית - מולטיטרייניר ו ספה משקולות )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ענת פלדמן16/08/2008גמישות מושגת עם הזמן, כל ידי אימון וסבלנות. זה וודאי גם גנטי אבל בטח ובטח נרכש. [[רקדתי בלט 9 שנים ותמיד האמנתי שאני לא גמישה [לעומת כל עושות השפגאטים למיניהן] ופשוט ויתרתי לעצמי באימונים. כיום, בגילי [34] אני מקפידה לעבוד על גמישות - ואני הרבה יותר גמישה מאשר בתור רקדנית]]. עניין של השקעה וסבלנות -אז אל תתיאש.
אני מאד ממליצה על הכדור הזה, יש מגוון רחב מאד של תרגילים שאפשר לבצע איתו ואם יש לך משמעת עצמית [ונראה שאכן כך] שווה להשקיע את הכסף ולקנות לך אחד כזה. יש כמה גדלים - זה לא ממש משנה, אם אתה גבוה לך על ה - 75 ס"מ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יורם16/08/2008כמה זמן בממוצע לוקח אימון פילאטיס ?? לפי הקטעי ווידאו שיש לי אימון לוקח בערך 30 דקות - האם זה מעט מדיי ?? באיזה תדירות יש לבצע אימון פילאטיס - אפשר כל יום ??? ( בלי כושר למכון כושר וריצה ). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן16/08/2008יש כאן פורום פילאטיס ב BEOK שיכול לתת לך תשובה אמינה יותר משלי. אתן לך את תשובתי אבל יהיה מעניין לשמוע ממומחי הפילטיס גם כן.
זה לא מעט מידי, זה תלוי בתרגילים שבקלטת, כלומר באיכות ולא בכמות. בדרכ שיעור פילאטיס אורכו שעה, אבל שוב - אם התרגילים בקלטת טובים, זה מספיק.
בתור מאמנת כושר [עכשיו רק חזרתי אבל בקליפורניה זה הגיע לידי כך שגם עבדתי 6 שעות ביום, ואני עושה עם הלקוחות הכל] אפשר כל יום, ממש אין בעיה. מומלץ לתת לשרירים לנוח בין האימונים אבל אין בזה נזק אם אתה עושה כל יום.
הכה גם את מומחי הפילטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)