מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבהעידו17/08/2008
הסיבה לכך שיש שריר הארבע ראשי שלי יותר חזק משאר שרירי היריגיים שלי זה בגלל שבמשך שנתיים ומשהו הייתי עושה סקווט ואז אחרי שנתיים וחצי הבנתי שסקווט מחזק רק את הארסע ראשי אז הסתכלתי באינטרנט וראיתי איזה תרגילים מחזקים את הירך הפנימית ואחורית והקדמית ואותם אני עושה בערך כמעט חצי שנהכנראה שבגלל זה נוצר פער בין הארבע ראשי לשאר שרירי הירכיים נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלג גוף עליון
עידו17/08/2008סקווט השאר זה לפלג גוף תחתון לעליון אני גם התמדתי שנתיים וחצי עם מתח ושכיבות סמיכה ואפילו בזמן אחרון הוספתי מתח רחב ומתח יהלום בנוסף למתח הרגיל אהה ושכחתי לציין שמלבד ירכיים אני עובד על התאומים גם שנתיים וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידו
ענת פלדמן17/08/2008זה מצויין, הוסף גם חיזוק לבטן ולגב. ומתיחות כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ולא
ענת פלדמן17/08/2008אנ שמחה שאתה שואל כי התשובה שלי יכולה להרגיע אותך. בדרכ השריר הארבע ראשי הוא יותר חזק. אצל כולנו. כשעשית סקווטים עבדת בעיקר עליו אבל גם שרירי הטוסיק נכנסים שם לפעולה ושרירי ההמסטרינג, בכל זאת. מעכשיו כדאי באמת לעשות מגוון של תרגילים על שרירים שסובבים כולם את אגן הירך. עבודה מתוך מודעות - והנח למה שהיה. זה כבר לא רלוונטי. מעכשיו תתמקד בעבודה כוללת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)