מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלות!חיים18/08/2008
1. היום עשיתי אימון לגב וליד קדמית וזה כבר קרוב לחודש שאני לא מצליח לעלות במשקלים ביד קדמית אני תקוע על 12.5 ק"ג מקסימום 13 אבל זה ממש מקסימום אחרי זה אני בקושי מרים 10 אז מה אתם אומרים מה אני צריך לעשות. (אני עושה ליד קדמית 2 תרגילים פטישים+כפיפות מרפקים בעמידה) 2. חשבתי להוסיף עוד יום אימון וגם לשנות ולהוסיף תרגילים מה אתם אומרים אני רוצה להגיע או ל-4 ימים בשבוע או ל-5 כי אני מרגיש ש-3 אימונים בשבוע כבר לא ממש עוזרים למרות שיש שינויים אבל עכשיו אני מרגיש בכושר ממש טוב ורציתי לנצל זאת זה כדאי ??? וכמובן במתכונת של ABC אז אם אתם יכולים לתת לי עצות לימי אימונים זה יהיה מצויין בשבילי. (כלומר AXBXC רק שונה או להוסיף עוד אימון או שניים. 3. החלטתי לשנות תרגיל בג והחלפתי "מסור" ב"פול אובר" מה שיפה בתרגיל הזה זה שאני מרים משקלים יפים מאוד על ההתחלה 15-20 ק"ג ואני מרגיש את הגב התחתון ממש חזק בתרגיל זה בסדר ? 4. כמה סטים מומלץ לעשות לכל שריר כלומר קטן וגדול במתכונת של ABC ולצורך עלייה במסה? סליחה על החפירה מקווה שתעזרו לי בהקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ענת פלדמן18/08/20081. אתה לא חייב להעלות במשקל אם אתה לא יכול, אפשר גם קצת לנוח מהתרגיל
2. אתה יכול להוסיף עוד אימון או שניים, לא יקרה כלום אבל אם קורה כמו בסעיף 1 אז לנוח דוגמאות ל ABC יש באינטרנט בשפע, לחפור ולהוציא
3. האם אתה מרגיש את השרירים בגב או שהכאב הוא שונה? אם זה שרירים זה בסדר, אם זה כאב חד או כאב מפרק, חוליה וכו' - לנוח מיד... ובכל מקרה לעשות מתיחות
4. כשתגיע לתכניות ABC הכל שם מפורט. בעיקרון זה עניין של ניסוי וטעיה- מבחינת קושי המשקלים כי זה מאד אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)