לענת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת!
    חיים
    18/08/2008

הנה מצאתי תוכניות אימונים אשמח אם תעזרי לי לבחור את הטובה ביותר ואז את התרגילים והסטים אני ירכיב לבד ויכתוב לך: 1. יום ראשון- A רגליים יום שני-B ידיים ( יד אחורית+ יד קדמית) יום שלישי- מנוחה יום רביעי-C גב+כתפיים יום חמישי-D חזה+בטן יום שישי- מנוחה יום שבת- מנוחה 2. ראשון- A גב+יד קדמית שני- מנוחה שלישי-B כתפיים+רגליים רביעי- מנוחה חמישי-C יד אחורית+חזה יום שישי- מנוחה יום שבת-מנוחה אני גם רוצה לשלב את שיטת הפרמידה במספר תרגילים ביד קדמית,כתפיים ורגליים אשמח אם תוכלי לעזור לי לבחור תוכנית מתאימה וגם אשמח אם תוכלי לתת לי את ההגדרה המדויקת ל "דרופ סט" כי מצאתי כמה הגדרות אבל כל אחת אומרת משהו שונה וזה גם לא כל כך מובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת!

הוספת תגובה

• לחיים !

ענת פלדמן
    18/08/2008

מעריצה אותך על היסודיות והפרפקציוניזם. כל הכבוד.
    הוצאתי לך הגדרה מילונית של Drop set:
    In bodybuilding and weight training, using drop sets is a technique for continuing an exercise with a lower weight once muscle failure has been achieved at a higher weight. It is most often performed on weight machines because reducing the weight quickly is thought by some to be extremely important, but it can also be performed with dumbbells and other free weights.

בתרגום חופשי הכוונה היא שבהרמת משקולות [זה יכול להיות או במכונות או במשקוליות חופשיות] זו טכניקה שממשיכים בה את אותו תרגיל אבל מורידים את המשקל כשהשריר התעייף לגמרי. כלומר אתה עובד במשקל גבוה, מגיע לעיפות ואז מוריד את המשקל וממשיך לעבוד.
    לגבי התכנית אני סומכת עליך - אתה מכיר את הגוף שלך לפני ולפנים. עדכן אותי מה החלטת, אני איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו