משקל לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל לאחר לידה
    א
    19/08/2008

שלום רב, ילדתי לפני חודש וחצי והיום הבטן שלי נראת פשוט כפולה יש לי שכבה של עור שלא נעלמת לשום מקום. בהריון שקלתי 79 קילו והיום אני שוקלת 67. המשקל הרגיל שלי לפני ההריון היה 55-59 קילו. עברתי ניתוח קיסרי. איזה תרגילים צריך לעשות ובאיזו תדירות כדי לחזור לגיזרה שלי? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל לאחר לידה

הוספת תגובה

• לאחר לידה

ענת פלדמן
    19/08/2008

מזל טוב ובשעה טובה!
    מספר דברים: לאחר לידה לגוף לוקח עד שנה עד שהוא חוזר לקדמותו [והוא חוזר !!]
    מומלץ לנוח אחרי ניתוח קיסרי 8 שבועות, אז בלי לחץ. הוועצי ברופא לפני שאת מתחילה בפעילות.
    על מנת לחזור לגזרה שלך, [חוץ מסבלנות] כדאי לעשות כמה דברים במקביל:
    1. מעקב שבועי של המשקל. הבטן שלך לא תחזור לקדמותה אם לא תרזי בכל הגוף ותורידי באחוזי השומן. פעם בשבוע קחי לך יום שקילה כאינדיקציה להיכן את עומדת. ירידה "שפויה" במשקל של עד קילו לשבוע.
    2. הקפידי על תזונה מאוזנת ונבונה, אכלי מכל אבות המזון, תמעטי ב"שטויות" עד כמה שאפשר.
    3. במקביל התחילי בהדרגה בפעילות גופנית מתונה [את אחרי לידה אז בזהירות, שוב -בעצת רופא] הליכות, שחיה.
    4. שלבי אימון תרגילי כוח, גם לבטן אבל גם לכל הגוף על מנת לשמר את מסת השריר בגוף.
    אני מצרפת מאמר שלי על תרגילים לחלק התחתון של הבטן
    אנא עדכני בהמשך
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו