חיטוב לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב לאחר לידה
    קורין
    19/08/2008

היי ענת, אני בת 29, 5 חודשים לאחר לידה. במהלך הלידה העלתי משקל רב היות ולא הקפדתי על תזונה נכונה ותרגילי כושר. היום 5 חודשים אחרי אני מעוניינת לשוב למידות המקוריות שלי אך זה די אתגר מבחינתי. בין הטיפול בתינוק והחזרה לעבודה קשה לי למצוא זמן לעצמי לחזור לכשור ולחטב את הגוף. נשאר לי משקל עודף בעיקר באיזור הירכיים והתחת. אני נזכרת בגוף החטוב שהיה לי לפני הלידה ואני נהיית מתוסכלת. התיסכול הזה משום מה לא מצליח להניע אותי לחזור לכושר. הייתי מעוניינת לשמוע ממך כיצד אני יכולה לשכנע את עצמי לחזור לכושר, על אילו מסגרות אימון את ממליצה, ואילו תרגילים מומלצים לאיזור הירכיים והתחת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב לאחר לידה

הוספת תגובה

• קורין

ענת פלדמן
    19/08/2008

אני מבינה את התסכול שלך, סדר היום העמוס והטיפול בתינוק לוקחים את כל הכוחות והאנרגיה. התסכול כרגע הוא כמו כדור שלג.
    זה יכול להיות גם אחרת. כמה דברים:
    1. מכירה את המשפט "תנו לאיש עסוק לעשות את הדברים החשובים ביותר?" את עמוסה, עסוקה, "מתקתקת" את סדר היום - בתוך כל זה הוסיפי גם טיפול קטן בעצמך. הכיני סנדויצ'ים קלים לעבודה, הכיני מראש אוכל בריא לכל השבוע, קחי לך בקבוק מים בתיק, קחי בחשבון גם אותך
    2. טפלי קודם כל בעצמך. זה נשמע אגואיסטי אבל התינוק שלך זקוק לאמא חזקה ומאושרת. מכירה את הסיפור על האמא שהיו לה 10 ילדים והם חזרו מורעבים הבייתה כולם, והיא קודם כל הכינה אוכל לעצמה וישבה לאכול. כדי שיהיה לה כוח להאכיל את כולם...
    3. התחילי בקטן. שינויים גדולים מתחילים בדברים הקטנים. עלי על המשקל פעם בשבוע, עשי איתו "הסכם" ' קטן - ששבוע מהיום את רואה 800 גרם פחות. וכך כל שבוע.
    אני מצרפת לך טיפים קטנים לירידה במשקל.
    4. אולי מתאים לסעיף הראשון. התמקדי בדברים הטובים בחיים שלך. ככלל. התמקדות בתסכול תביא תסכול נוסף. עשי לך כל ערב רשימת תודות - הדברים המבורכים של חייך: התינוק החדש, הבריאות שלך [טפו טפו], העבודה, חכמתך, יופייך, ועוד ועוד. התמקדי בדברים הטובים. תלי לך אותם על המקרר וכל פעם שתסכול קטן מתגנב הציצי לרשימת הברכות שלך. התמקדות בטוב ממגנטת טוב.
    5. התחילי בפעילות גופנית. כל דבר. הליכה מהירה עם עגלת התינוק, מצאי לך זמן אולי במשך יום העבודה לצאת לחצי שעה הליכה. זה ישפר את התחושה שלך פלאים ויתרום למוטיבציה לירידה במשקל
    6. תרגילים ממקודים לאזור הירכיים והטוסיק - יעלה אייטם שלי מחר ב BEOK. במקביל אני ממליצה לך לחזק את כל הגוף ולא רק את הירכיים על מנת לשמר את מסת השריר .
    7. אני מאמינה גדולה בשילוב של גוף ונפש, פעילות גופנית, תזונה נכונה וחשיבה חיובית. טכניקות NLP ודימיון מודרך למוטיבציה לפעילות, לשחרור רגשות שליליים. יכול מאד לעזור
    עדכני אותי

טיפים לתזונה נכונה:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7241
    טיפים לתרגילי בטן
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירכיים

ענת פלדמן
    20/08/2008

קורין הי, אני מצרפת את הקישור לתרגילים. אשמח אם תעדכני אותי בהמשך
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת המקסימה

קורין
    25/08/2008

הי, תודה רבה על כל מה שכתבת. אפילו אם אני אצליח ליישם חלק מזה בזכותך אני אראה הישגים. לגבי התרגילים לירכיים, האם הם גם משפיעים על איזור הישבנים? קורין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקורין המתוקה

ענת פלדמן
    25/08/2008

התרגילים משפיעים גם על הטוסיק, וודאי. שימי לב לתשובה שנתתי לליאת -היא בדיוק שאלה אותו הדבר ורשמתי לה תרגיל ממוקד לגלוטאוס מקסימוס.
    אני פה לשאלות נוספות
    בהצלחה ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום נרשמה הצלחה

קורין
    27/08/2008

היי ענת, היום הצלחתי למצוא זמן פנוי לעצמי. ליתר דיוק הצלחתי למצוא חצי שעה בלי טלפונים, בלי בכי של תינוק, בלי עבודה ובלי הכנת אוכל. מצאתי זמן להיות עם עצמי ולהקשיב לצרכים הפנימיים שלי. הסתגרתי בחדר השינה ועשיתי חלק מהתרגילים שפירסמת פה. אז אמנם יקח זמן עד שהתחת יחזור לקדמותו אבל גם זאת התחלה. תודה לך:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש !!

ענת פלדמן
    27/08/2008

אני גאה בך מאד, כל הכבוד. השינוי הגדול מתחיל בקטן. ואת מהר מאד מגיע למצב שאת מקשיבה לקול הפנימי שלך ולצרכים שלך גם בתוך הכאוס [שעובר. זה לא נראה ככה עכשיו אבל זה עובר. התאומים שלי עכשיו בני כמעט 6 והקטן כמעט בן 4 והם כמו שלישייה וזה כיף גדול וכל כך הרבה יותר קל. ואת רק יוצאת יותר מחושלת, יותר חזקה ושלמה להמשך חייך. את חוזרת לגזרה שלך עם כל כך הרבה כוחות חדשים ותובנות].

עוד טיפ שתמיד יש זמן אליו. אני לא זוכרת אם אמרתי את זה במסגרת הפורום אבל שימי לך פנקס, "פנקס ברכות" ליד המיטה עם עט. וגם כשאת בשיא העייפות רשמי לך ככה לפני השינה את הדברים הטובים בחיים שלך [כן, אמרתי לך לשים על המקרר. לפני השינה יש לזה אפקט נוסף. זה חודר לתת המודע לפני השינה]. התמקדות בטוב ממגנטת טוב והתמקדות באושר מביאה אושר. אחד הדברים שאת רושמת לך למשל זה שהנה מצאת לך חצי שעה לעצמך. [מי יודע? אולי יגיעו עוד כאלה...] זה יכול להיות גם רק 5 דברים אבל האפקט של זה עצום.
    המשיכי לעדכן ותודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו