בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    ערן
    19/08/2008

שלום. אני בן 20 ומשקלי הוא 65 ק"ג. אני מקפיד על 3 אימוני כושר בשבוע הכוללים משקולות וריצה של 2-3 ק"מ בקצב של 10 קמ"ש. כמו כן אני מקפיד גם על תזונה נכונה: אחורת בוקר של דגנים עם חלב או חביתה וסלט, ארוחת צהרים של פחמימות (אורז), חזה עוף וסלט, לפני האימון בננה, ולאחריו שייק חלבון ומת אורז או פסטה. על פי החישוב שלי אני מגיע ביום למאזן קלורי שלילי של 700-900 קלוריות, אך בכל זאת אינני מצליח להיפטר מהשומן בבטן. אני לא שמן בכלל אבל רק בבטן יש לי את השומן המציק הזה שהורס את כל המבנה. כל אימון אני מסיים בעבודה אינטנסיבית על הבטן, ורואים תוצאות, אך עדיין לא ברוח לי משם השומן המציק... תעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• ערן

ענת פלדמן
    19/08/2008

מה הגובה שלך?
    כמה זמן אתה מתאמן?
    האם אתה רואה שינוי במשקל מאז שהתחלת?
    האם אתה רואה שינוי בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ערן
    20/08/2008

הגובה שלי הוא 1.74. התאמנתי תקופה של שנה בערך ולאחר מכן הפסקה של שנה וחזרתי לפני חודשיים. תמיד היה לי מבנה מוצק, אם זה בשרירי החזה והידיים, רק הבטן עושה לי בעיות. יש שיפור מאז שחזרתי להתאמן, אני מרגיש טוב יותר והשרירים התפתחו. שינוי במשקל אין ואני גם לא מחפש לרדת במשקל, רק להוריד את השומן שנמצא רק באיזור הבטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

ענת פלדמן
    20/08/2008

אתה באמת במשקל מצוין לגובה שלך. ובכל זאת זה נשמע שמצבורי השומן ה"אחרונים" נמצאים בבטן. מעניין יהיה לבדוק את אחוזי השומן שלך בגוף. [יש מחשבונים כאלו באינטרנט, באתרים מתחרים]. אל תתיאש, תמשיך לאכול מאוזן ובריא כמו שאתה עושה עד עכשיו, כן הייתי מצפה לראות אולי ירידה מסויימת במשקל שתגיע אולי במקביל לירידה באחוזי השומן. תרגילים ממוקדים לשרירי הבטו במקביל למה שאתה עושה זה תמיד טוב. בדוק אחוזי שומן, המשך לעדכן אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ערן
    21/08/2008

לפי המחשבונים באטינרנט אחוז השומן שלי הוא 12.9. עד כמה הם מדוייקים את יודעת טוב יותר. הבנתי שהגברת הפעילות האירובית תוריד באחוזי השומן בקצב מהר יותר. שאלתי היא אם זה לא יפגע לי בהתפתחות השרירים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

ענת פלדמן
    21/08/2008

אנחנו צרכים למצוא את האיזון בין בניית מסת השריר שלך לבין הירידה באחוזי השומן והירידה במשקל. המשך באמונים כרגיל, עם הזמן [סבלנות !] יבנה השריר בזכות האימונים האנאירוביים, תוריד מעט באחוזי השומן גם בזכות התזונה הנכונה וגם בזכות האימונים האירובים.
    המחשבונים האלה די מדויקים - עשית לפי מדידת היקפים, גובה ומשקך נכון? אחוזי השומן שלך ממש טובים, אבל כנראה מתרכזים רובם בבטן. אסור שיהיה לנו 0 אחוזי בגוף, אבל 10 אחוזי שומן לבנים זה מעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו