פעילות גופנית על הליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית על הליכון
    גבי
    20/08/2008

אני בן 61 לאחר ניתוח מעקפים (לפני שנתיים) מבצע פעילות גופנית בצורת הליכה על מסלול בבית. אפשר לומר כי כמעט אינני מבצע פעילות גופנית אחרת. אשמח לקבל תשובה לשאלות 1) כמה זמן , ביום, מומלץ לבצע פעילות כזו ? 2) האם דיו פעילות רציפה של 1 שעה = פעילות של 2 פעמים, חצי שעה כל פעם, בוקר וערב ? 3) היכן ניתן למצוא אתר עם המלצות . מאמרים על פעילות כזו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית על הליכון

הוספת תגובה

• גבי

ענת פלדמן
    20/08/2008

אענה לך במספר שאלות ברשותך:
    1. מה מטרת האימון שלך? האם אתה מבקש גם לרזות אות רק לשמור על כושר גופני כללי, סבולת לב ריאה.
    2. מה קצב ההליכה שלך על המכשיר?
    תשובתי תהיה כללית, אשמח לתגובתך על מנת להמשיך ולהיות מדוייקת יותר.
    בעיקרון מומלצת פעילות אירובית [הליכה מהירה] לפחות 3 פעמים בשבוע אין מניעה לעשות כל יום, אפילו שעה כל פעם. אישית אני אוהבת אימון רציף של שעה שלימה אבל אין שום בעיה לחלק את אימון - אפילו ל 4 פעמים של רבע שעה כל פעם [!!] אני ממליצה על אימוני הליכה עם שינויי דופק על מנת למקסם את יתרונות האימון. מאמרים עם המלצות קיימים באינטרנט -לא חסר. מנוע חיפוש פשוט יפתח בפניך עולם ומלואו. [במסגרת הפורום אני מנועה מלהפנות ישירות] הבא לי ציטוטים ממאמרים שמצאת ואשמח לחוות דעתי
    בכל מקרה הייתי ממליצה לשלב גם פעילות אנאירובית על מנת לחזק את הגוף, מתיחות חשובות להגמשת השרירים ולשמירה על טווחי התנועה אפילו לתנועות הפשוטות.
    מחכה לעדכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו