אוכל לפני/אחרי ? ועוד שאלה בסוף....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לפני/אחרי ? ועוד שאלה בסוף....
    אלעד
    20/08/2008

אהלן! אני בן 24 ושוקל בערך 85 ק"ג. לאחרונה התחלתי ללכת בערבים במשך כשעה +-. השאלה הנשאלת היא האם כדאי לאכול את ארוחת הערב לפני ההליכה שאני עושה או אחרי? האם יש דברים שצריך לאכול לפני והאם יש דברים שצריך לאכול אחרי? כמובן שהכוונה שלי היא להוריד כמה ק"ג ממשקלי... ועכשיו השאלה לסוף: מה עדיף מבחינת שריפת שומנים - הליכה של שעה, ריצה של כ10 ד - 15ד', שילוב של הליכה וריצה אבל בעצימות יותר נמוכה מהשנים הנ"ל? תודה רבה ויום טוב! אלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלעד

ענת פלדמן
    20/08/2008

מה הגובה שלך?
    האם אתה הולך מהר? אתה מזיע בהליכה? היית מגדיר את האימון כעצים מבחינת דרגת הקושי?
    אם אתה עובד קשה בהליכה, ובעצם גם אם לא ממש, כדאי כשעתיים לפני לאכול פחממות. מנת פסטה, אורז מלא. אפשר גם חצי שעה לפני לאכול פרי [פירות הם פחממות. סוכרים] כמו בננה שיש בה הרבה אשלגן אבל גם תפוח זה טוב. אחרי ההליכה כדאי תוך שעה לאכול גם חלבונים וגם פחממות. כיון שהמטרה שלך היא לרזות אני לא הייתי ממליצה לאכול הרבה בשעות הערב. משהו קל על מנת להטעין מחדש את המצבורים. למשל פרוסה עם גבינה וסלט. ככה.
    לגבי שריפת שומנים זה מאד אישי:
    1. מה אתה אוהב יותר? כלומר מה יגרום לך להתמיד בפעילות לאורך זמן?
    2. הייתי ממליצה לעבוד עם שעון דופק שגם מודד קלוריות. אבל אל תזדרז להיכנס להוצאות, תחשוב על זה וקח זאת כאופציה
    3. אני אוהבת מהירויות משתנות באימון. זה משפר פלאים את הכושר, שריפת השומנים אופטימלית וזה מגוון את האימון ומנטרל שיעמום. למשל: 5 דק' הליכה לחימום, 2 דק' ריצה קלה, 2 דק' הליכה מהירה להסדיר את הדופק, 2 דק' ניתורים לאויר, 2 דק' הליכה מהירה, 5 דק' ריצה קלה וכך הלאה.
    4. ריצה זה נפלא. אם טוב לך לרוץ - רוץ על זה
    בהצלחה, מחכה לעדכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו