מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת.גיא...20/08/2008
אם אני יאכל מלא מלא וגם דברים שלא הכי בריאים. ויעשה את התוכנית אימון הזאת: שהיא שכיבות סמיכה עליות מתח כפיפות בטן ושחייה לפעמים. אופניים האם אני יראה תוצאות?? דרך אגב אם אני יעלה כל פעם בחזרה אחת את העליות מתח ואת השכיבות סמיכה זה טוב? כאילו אם היום אני עשיתי 15 עליות מתח באימון. מחר באימון אני יעשה 16 כמו כן בשכיבות סמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיאקוש
ענת פלדמן20/08/2008אני מכירה אותך לא מהיום. סבלנות חמוד. תאכל בריא, מאוזן. בלי לפוצץ את הקיבה. המשך בפעילות הגופנית הכייפית שלך. אל תגזים בשום דבר, קח הכל בפרופורציות. הזמן עובר כל כך מהר, בלי שתרגיש תהיה גדול וחזק. סבלנות.
ולשאלתך: כן, תראה תוצאות,. נסה להעלות במתח לעוד פעם אחת, לא יקרה מזה כלום אבל אם זה קשה מידי אז אל תעלה.
אתה בתקופה של צמיחה וגדילה, הגוף עוד משתנה. ס ב ל נ ו ת ... ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיץ
גיא...21/08/2008בכל מקרה מתי שיתחילו הלימודים ה"תוכנית אימון שלי" היא ככה : שאני חוזר ב - 14:00 מהבית ספר אני אוכל מה שאמא מכינה. אחרי זה אני הולך לשחות אצל המאמן שאמרתי לך . אחרי זה שאני חוזר אני אוכל עוד ארוחה. עושה את התכונית אימון שאמרתי לך שאני מעלה כל יום באחד. ואחרי האימון אוכל עוד משהו. וזהו כעיקרון. ועוד ארוחה בערב. ואחת לפני השינה. תודה רבה את עוזרת פה למלא אנשים כולל אני. נ.ב: חזרתי הרגע מהבריכה וההצלחתי פרפר! D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רואה??
ענת פלדמן21/08/2008כל הכבוד ! נשמע אחלה ! המשך כך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד על הפרפר!
יוני22/08/2008אתה בטח מכיר אותי כבר. הגבתי לך בהודעה שלך שנתת לברק. אני עכשיו עולה לכיתה ט'. פרשתי מהשחייה לפני כיתה ח' ואז היה לי ניסיון של 7 שנים בשחייה ועדיין לא הצלחתי פרפר. חזרתי לשחות מלפני 3-4 חודשים וגם הצלחתי לשחות פרפר. במשך השנה שפרשתי התאמנתי והצלחתי למצוא חברים שעושים איתי את האימונים אז תאמין לי שיותר כיף להתאמן עם חברים אך כדאי לך לנסות למצוא חברים שבאמת רציניים בעניין ושלא עושים בדיחה מהאימון. מקווה שעזרתי (גם עכשיו וגם בהודעה שנתת לברק). יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יוני
גיא...22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)