שכיבות סמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכיבות סמיכה
    nni
    26/06/2007

התחלתי לעשות כל יום שכיבות סמיכה. בהתחלה הצלחתי לעשות רק 10 אח"כ עליתי ל15 ואז 20 ואז 25. הייתי מרוצה מההתקדמות וחשבתי שזה ימשיך.

אבל נתקעתי כבר המון זמן בין 27 ל28.. אני נופל שם.

שלא לדבר על עוד סט.. (סט זה אומר לנוח דקה ואז שוב?) כי בסוף ה28 אין לי יותר כוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכיבות סמיכה

הוספת תגובה

• סמוך על זה...

גיל גרנות
    26/06/2007

היי!

בכדי לשפר את יכולותך בתרגיל פשוט הגבר את זמן המנוחה בין הסטים. ב 25-30 אחוז.
    זמן מנוחה ארוך יותר יעזור לשריר לתאושש טוב יותר (פינוי חומצת חלב)) ובכך לשפר את היכולת האישית.

כמו כן, ניתן ל"תקוף" את הסוגייה מכיוון אחר ע"י הגברת משקל ההתנגדות ועבודה בטווח חזרות נמוך יותר כשל 10 חזרות ( משמע RM10). עבודה בטווח חזרות שכזה תשפר את יכולותיך בעקיפין גם בטווח החזרות הגבוה יותר

מקווה שעזרתי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכיבות סמיכה

עופר קיס
    29/06/2007

א. כמו כל אימון התנגדות מומלץ לבצע יום כן , יום לא
    ב. שתי אפשרויותעל מנת להתקדם
    1. להתחזק כך שהקושי היחסי ירד על ידי בקשה שחבר יפעיל התנגדות מלמעלה תוך כדי ביצוע
    6 שכיבות סמיכה כפול 3 -4 מחזורים זמן מנוחהדקה וחצי
    2. ביצוע 3 מחזורים של 15 עם זמן מנוחה של דקה(מחזור ראשון 15, השני 15 עד שתוכל לבצע
    גם את השלישי באופן נקי במסגרת זמני המנוחה שנקבעו
    ישר כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו