מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת!חיים21/08/2008
ענת היום הייתי בבריכה משעה 11-6 ולא אכלתי כל כך טוב 2 פרוסות של טונה אם פיתה וקצת גרעינים שחזרתי הביתה אכלתי ארוחה גדולה של 350 גר' אורז 2 שניצל תירס 70 גר' תירס ומלפפון ועגבנייה בקרוב אני יאכל עוד 2 ארוחות של בערך 700 קלוריות מה את אומרת זה יעזור להשלים לי את כל האוכל שלא אכלתי בזמן הבריכה. ורציתי גם לדעת אם שחייה של 400-500 מטר יכולה לעייף אפילו יותר מריצה כי שחיתי שם די הרבה והרגשתי את כל הגוף עובד ובמיוחד את הכתפיים ואת הגב. היום שחיתי פעם ראשונה כל כך הרבה וגם פעם ראשונה ששתיתי 50 מטר ברציפות וגיליתי שזה נורא קשה לקראת הסוף הרגשתי כבר מאוד קשה. חח עכשיו אני מבין איך זה לשחות וגם אני מבין שזה מאוד קשה וזה לא קל כמו שזה נראה. וגם בבריכה יש גם מכון כושר והוא גם די זול ואחרי המכון אני יכול להיכנס לבריכה אז מה את אומרת אם אני רוצה לעשות אירובי לפעמים אחרי אימון אז את ממליצה שחייה של איזה 400 מטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ענת פלדמן21/08/2008בסה"כ זה נשמע שאכלת מצויין. שתחת מספיק מים? אני לא אוהבת ארוחות מפוצצות [כלומר שאחכ אתה מחזיק את הבטן ולא יכול לזוז] אם לא יצא לך לאכול "הרבה", לא נורא, המשך לאכול כרגיל לפי התפריט שלך.
שחייה זה ספורט מדהים, הכי מדהים שיש, גם מבחינת השריפה הקלורית, גם מבחינת הכושר האירובי וגם מבחינת העבודה על השרירים. עבורי זה סוג של מדיטציה, ניקוי ראש אופטימלי. זה נכון שמי שרץ טוב לא בהכרח יש לו כושר לשחייה. כושר בבריכה נבנה בבריכה וכושר בריצה נבנה על הקרקע. התמד בשחייה, יהיה לך קל יותר, ותוכל לשחות הרבה יותר מ - 400 מטר, וברציפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)