מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת שלום.גיא...22/08/2008
בוקר טוב. אמרתי לך מה אני הולך לעשות , אבל לא הראיתי לך את הסדר היום, זה הולך ככה: סדר יום: קם ב - 7:30 אוכל איזה חביתה עם 2 ביצים + 2 לחם + קורנפלקס עם חלב. הולך לבצפר אמא תכין איזה 3 סנדוויצים עם טונה ומיונז או עם סלמי עם מרגרינה. שאני חוזר מבצפר אוכל ארוחה של אמא. הולך לשחות באיזה 15:00 ככה. אחרי זה חוזר אוכל ארוחה קלה + פרי. מתחיל את האימון: שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]סט 1 של 22 שכיבות סמיכה רחב : סט 1 של 22 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 6 עליות מתח רגיל : סט 1 של 14 עליות מתח יד אחת גברים ,יד אחת נשים: סט 1 של 14 כפיפות בטן : 2 סטים של 35 . כל יום עולה בעליית מתח אחת,שכיבת סמיכה אחת,כפיפת בטן אחת. ככה שהסטים שאתה רואה שמה למעלה כל סגנון של שכיבת סמיכה עולה באחד כל יום וכל סגנון של עליית מתח עולה באחד כל יום,וכל כפיפת עולים באחד כל יום שעובר. אחר שאני מסיים עוד ארוחה בינונית. אחרי זה בערב ארוחה ערב גדולה. ולפני שינה קורנפלקס עם חלב. האם זה סדר יום טוב? כי שנה שעברה כמעט ולא עשיתי כלום. אז השנה אני רוצה שיהיה לי כיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן22/08/2008זה נראה מצוין, תראה שלא יהיה לך קשה מידי ותשנה בהתאם. עם הזמן תגוון, אני אהיה פה לכוון כשתצטרך. תעשה באמת שיהיה לך כיף כי אם לא זה לא שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)