ענת שלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת שלום.
    גיא...
    22/08/2008

בוקר טוב. אמרתי לך מה אני הולך לעשות , אבל לא הראיתי לך את הסדר היום, זה הולך ככה: סדר יום: קם ב - 7:30 אוכל איזה חביתה עם 2 ביצים + 2 לחם + קורנפלקס עם חלב. הולך לבצפר אמא תכין איזה 3 סנדוויצים עם טונה ומיונז או עם סלמי עם מרגרינה. שאני חוזר מבצפר אוכל ארוחה של אמא. הולך לשחות באיזה 15:00 ככה. אחרי זה חוזר אוכל ארוחה קלה + פרי. מתחיל את האימון: שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]סט 1 של 22 שכיבות סמיכה רחב : סט 1 של 22 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 6 עליות מתח רגיל : סט 1 של 14 עליות מתח יד אחת גברים ,יד אחת נשים: סט 1 של 14 כפיפות בטן : 2 סטים של 35 . כל יום עולה בעליית מתח אחת,שכיבת סמיכה אחת,כפיפת בטן אחת. ככה שהסטים שאתה רואה שמה למעלה כל סגנון של שכיבת סמיכה עולה באחד כל יום וכל סגנון של עליית מתח עולה באחד כל יום,וכל כפיפת עולים באחד כל יום שעובר. אחר שאני מסיים עוד ארוחה בינונית. אחרי זה בערב ארוחה ערב גדולה. ולפני שינה קורנפלקס עם חלב. האם זה סדר יום טוב? כי שנה שעברה כמעט ולא עשיתי כלום. אז השנה אני רוצה שיהיה לי כיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת שלום.

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    22/08/2008

זה נראה מצוין, תראה שלא יהיה לך קשה מידי ותשנה בהתאם. עם הזמן תגוון, אני אהיה פה לכוון כשתצטרך. תעשה באמת שיהיה לך כיף כי אם לא זה לא שווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו