מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה כנראה שאלה די טפישיתי בקשר לקביודני22/08/2008
זה כנראה שאלה די טפישיתי בקשר לקביות בבטן חוץ מעניין שקביות בבטן נחשב לדבר יפה ומושך לנשים(כך אני מבין את זה יכול להיות שאני טועה מכיון שאני לא מבין מה מושך בזה אני רק יודע שזה נחשב מושך ) יש לזה יתרון ביום יום (כגון בריאות יותר טובה מכיון שאחוז השומן שלך נמוכים)או משהו אחר בריאותי ? יתרון אולי במין? מכיון שאחרי שהתאמנתי שנתיים בלי תזונה נכונה החלטתי לשנות פאזה והתחלתי לשמור על תזונה ובמשך זמן ש7ל חודשיים הצלחתי לפתח קביות בבטן (ירדתי ל 8.5-8% אחוזי שומן) ועוד שאלה די טיפשתי מה נעים לנשים לגעת בקביות בבטן של גברים?(אני שואל מכיון שחברה של חבר שלי משום מה עשתה את זה) מכיון שבדעתי יותר נוח לגעת בבטן עם קצת שומן תודה ואני יודע שאלה שאלות די טיפשיותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר O.O
גיא...22/08/2008מה הקשר שזה עוזר למין. בעיקרון כל בת אוהבת ר קוביות לא קביות . יש כאלה שאוהבות אותם עם שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ענת פלדמן22/08/2008אני חושבת שקוביות נחשב דבר יפה ומושך לחלק מהבנות, ואולי דווקא לבנים - זה אולי מייצג עבורם סוג של גבריות ומאצ'ואיזם. קשה לי שלא לחוות דיעה אישית עם חיוך: לי זה לא עושה את זה. להיפך, לעיתים העיסוק האובססיבי בחיטוב ובפיסול הגוף הגברי נראה לי פאתטי. אבל "איש באמונתו יחיה " וזה באמת הרבה יותר בריא מאשר בטן שמנה. במיוחד לגברים - שומן בבטן הוא מהמסוכנים ביותר.
הקוביות כקוביות הן לא הכרח המציאות על מנת להיות בריא, מספיק לאכול נכון, לעסוק בפעילות אירובית ולחזק ולהגמיש את השרירים, ליציבה ולבריאות.
חברה של חבר שלך כנראה:
1. אוהבת את החבר שלה אז היא אהבה את הקוביות שלו גם
2. אוהבת בנים שריריים, לגיטימי, זו זכותה, יש המון נשים כאלה.
3. רצתה להחמיא לו על עבודתו הרבה על הגוף שלו.
לעניינינו: זה נפלא שאתה מודע לתזונה שלך ולאחוזי השומן, ואם אתה נהנה "על הדרך" גם מקוביות - מה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
לוחם בדימוס22/08/2008מתנצל...פשוט לא חשבתי שצריך לפתוח עוד שרשור בשביל השאלה הזו.... כמה שרירים יש באיזור הבטן והאם הם מחולקים לקבוצות {נניח: של בטן עליונה/בטן תחתונה או צד שמאל/צד ימין}? ,כאילו, כל "קוביה" שווה לשריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא
ענת פלדמן22/08/2008שריר הבטן הוא אחד, וגם אין "בטן עליונה" ו"בטן תחתונה". יש "חלק עליון" ו "חלק תחתון" - זה בשביל הדיוק בסמנטיקה. ובשביל האנטומיה - השריר עצמו מחולק על ידי ליגמנטים, וכך יוצר את החלוקה, והישר מן המילון:
רובו של שריר הבטן הישר עטוף ברקמה סיבית ושמה "נרתיק שריר הבטן הישר" (vagina musculi recti abdominis). קו האמצע שבין השריר הימני לשריר השמאלי מכונה הקו הלבן (linea alba). לרוחב השריר עוברות שלוש או יותר רצועות סיבים (intersectiones tendineae), כך שבעת כיווצו של השריר, נראות הרצועות כמחלקות את השריר למספר חלקים ומקנות לשריר את מראהו המוכר בקרב מפתחי גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)