עבודה על חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה על חזה
    יורם
    23/08/2008

אני מתאמן כחודש בחדר כושר ואני בדרך כלל עושה סטים של 3 או 4 ברצף על אותו פעולה
    כגון 4 סטים על חזה עליון ו 4 בפרפר

ראיתי איזה קליפ שהבחור עושה סטים ברצף כגון 3 סטים על החזה ו מיד 3 סטים גב ומיד חוזר לחזה וחוזר חילילה לגב

מה ההבדל ומה עדיף או שזה לא משנה - דווקא השיטה שלו נראת לי יותר קשה ואיכותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה על חזה

הוספת תגובה

• יורם

ענת פלדמן
    23/08/2008

אני יודעת למה אתה מתכוון בדיוק. אני מאד אוהבת את השיטה הזאת כי ה"מנוחה" בין סט לסט בעצם מוחלפת בעבודה על שריר אחר. במקרה הזה זה אפילו מוצלח יותר כי מיד עובדים על האנטגוניסט. [משום מה לא הצלחתי להיכנס לקישור אבל שרירי גב בגדול הם השריר הנגדי לחזה וכך כשהם עובדים לא רק שהחזה נח אלא אפילו נמתח בינתיים].
    זה לא בהכרח יותר קשה, זה יותר יעיל, חוסך זמן ואתה מרגיש שאתה עובד נון סטופ בלי בעצם לנוח. ממליצה בחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אימון חזה

יורם
    23/08/2008

סיימתי כרגע 50 דק של אימון חזה וגב + רגליים ביצעתי את האימון לפי הקלפי (חזה ויש גב ) היה אימון חזק אבל אני מרגיש יותר את הכאב בידיים-כתפיים יותר מאשר את החזה או הגב - למה זה ??? ב. אני עושה 4 חזרות ( זה יותר מדיי לרדת ל3 או להישאר ב4 ) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יורם

ענת פלדמן
    23/08/2008

כן, יכול להיות ששרירי החזה והגב שלך עדיין לא מספיק חזקים על מנת לעמוד בעומס כזה - באימון חזק. זה ילך ויהיה קל יותר עם הזמן. הסיבה שאתה מרגיש גם את הזרועות והכתפיים זה בגלל שהם "עזרו" לגב ולחזה בפעילות. אני קוראת לזה "שרירי פיצוי" - הם מפצים ועוזרים לשרירים החלשים יותר. להבדיל- זה כמו שאנשים שעושים כפיפות בטן ומרגישים את הגב [שריר הגב] כיון ששרירי הבטן עוד חלשים הגב נכנס לפעולה ועוזר.
    זו יכולה להיות הסיבה. כלומר אימון עצים שאתה עוד לא מורגל בו שהביא בחשבון עוד שרירים.
    לשאלתך השנייה: לא ממש משנה, איך שמרגיש לך נכון. בפעם הבאה אולי תוריד ל - 3 ועם הזמן תעלה ל - 4. אבל זה לא קריטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו