ענת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת!
    חיים
    23/08/2008

שלחתי למישהו שמבין בעניין תמונה שלי והוא אמר לי שאני היקף 33 ואחוז שומן 10% אני יודע שזה בערך אבל זה הגיוני כי עוד לפני שהתחלתי לעלות במסה הייתי על אחוז שומן 12-13% אז זה אומר שגם עליתי וגם ירדתי באחוזי שומן. (בהתחלה היקף היד היה 30 יום הוא אמר ש-33) בבקשה תוכלי לעזור לי ולהעריך גם בערך כמה אחוזי שומן ועל כמה היקף אני עומד כרגע???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת!

הוספת תגובה

• חיים

ענת פלדמן
    23/08/2008

אני לא יכולה להעריך ככה. קח סרט מדידה, תמדוד את היקף הזרוע שלך ותוכל לדעת בוודאות.
    יש מחשבונים להערכת אחוזי השומן בגוף [באתרים מתחרים, אני לא יכולה לתת לך הפנייה ישירה] אבל וודאי תמצא בקלות. שם אתה מכניס נתונים כמו גובה ומשקל והיקף מתניים או משהו כזה והמחשבון נותן הערכה יחסית מדויקת של אחוזי השומן שלך בגוף
    לא הצלחתי לראות את התמונה שלך?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת!

חיים
    23/08/2008

ענת מאיפה אפשר להשיג סרט מדידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה תצחק

ענת פלדמן
    23/08/2008

אבל בכל חנות לכלי תפירה. או אפילו בחנות טמבור שם יש מטר- אבל זה פחות נוח למדוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצחיק!

חיים
    23/08/2008

חח ענת חשבתי שמוכרים את זה בחנויות ספורט אבל בסדר אני יחפש ויקנה ואז אני יעדכן אותך. עכשיו יש לי שאלה יש לי בבית 4 משקולות של ק"ג מצופות גומי ויש לי אח קטן בן 10 והוא כל הזמן משגע אותי שהוא רוצה גם להתאמן, את האמת עשיתי לו פעם כמה אימונים קלים של שכיבות שמיכה בטן וכל מיני תרגילים שחשבתי שיהיו כיפיים כמו ספרינט קצר ושכיבות שמיכה ישר וכל מיני כאלה והוא ממש נהנה מזה ועכשיו הוא רוצה שאני יאמן אותו אם המשקולות אז עשיתי לו אימון אחד ושמר מאוד על הגב שיהיה ישר ועל הביצוע של התרגילים, אז חשבתי אולי אני יעשה לו תוכנית של 3 פעמים בשבוע על חיזוק כללי של הגוף ואז שהוא יגדל יותר אז אני יוכל לעבוד איתו כבר יותר רציני. מה את אומרת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    23/08/2008

לא משתגעת על אימון משקולות לילדים, אני מניחה שאם זה משקלים נמוכים ואם אתה משגיח ומכוון זה בסדר. זה ישמר את הקשר ביניכם ככה "על הדרך" כל הכבוד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו