מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחה..someone23/08/2008
שלום, יש לי סימני מתיחה כמעט בכל מקום בגוף אני יודעת שאין פיתרון ואי אפשר להעלים אותם. אבל מה יכול למנוע את בואם?אני לא מפסיקה למרוח את עצמי בקרמים שמנים כל הזמן משתדלת שהעור לא יהיה יבש..פעילות גופנית עוזרת? עכשיו המקום שבו הכי מפריע לי (עד כדי דיכאון)זה בחזה!אני מנסה להפעיל את שריריי החזה ומורחת בלי סוף קרמים עליו אבל זה לא עוזר אני כל הזמן מתמלאת בסימנים. יש לציין שאני בחורה רזה. עוד משהו קטן.היו לי סימני מתיחה רבים באזור המותניים עשיתי תרגילים מסוימים במשך תקופה מסוימת שגרמה להעלמה של רוב הסימנים.יש תרגיל מסוים שאוכל לעשות בחזה.?? תודה על סבלנותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
ענת פלדמן23/08/2008ציינת שאת רזה - האם הייתה ירידה במשקל? אחרי לידות או אחרי דיאטה?
את מתכוונת לחריצים דקים לבנים?
פעילות גופנית מומלצת לכולנו באופן כללי. כמו גם מודעות לתזונה נבונה ובריאה. תרגילים לחיזוק השרירים יועילו לסימנים? אני לא ממש בטוחה. צר לי לאכזב אותך אבל גם הקרמים לא ממש עוזרים [אולי ליצרן] .
אם זה עזר למתניים - בואי נקווה שזה יעזור לחזה. תרגילים לחיזוק שרירי החזה:
יש תרגיל נפלא שממקד את העבודה על שרירי החזה והוא מיועד לבנות כיון שרמת הקושי שלו אינה גבוהה והוא עדיין עושה את העבודה:
קחי כדור פשוט, כמו כדור ילדים, כזה שאפשר למעוך, או אפילו כרית עבה. החזיקי את הכדור לפני החזה בכפיפת מרפקים והתחילי למעוך אותו. המשיכי כך והוסיפי זויות שונות: החזיקי מעל הראש והמשיכי למעוך, החזיקי לפני הבטן (כלומר נמוך יותר לפני הגוף) והמשיכי למעוך. עכשיו קחי אותו גם לצדדים ו... כן, תוך כדי מעיכות.. עשי זאת 20 פעמים לכל כוון.
תרגילי פוש אפ מצויינים לשרירי החזה, הם עובדים מול התנגדות מסת הגוף ואני מאד ממליצה. את יכולה להתחיל ממספר חזרות קטן ובהדרגה להוסיף.
ואל תשכחי למתוח - למשל: העבירי את הידיים אל מאחורי הגב, שלבי אותן והתכופפי כשהידיים נמתחות לאחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)