מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי חודשיים מפרכים בחדר הכושרנירו23/08/2008
אחרי חודשיים מפרכים של עבודה בחדר הכושר ותזונה נכונה הצלחתי סוף סוף להגדיל את מסת השריר שלי ו"להתנפח". כעת, אני משנה מיקום (משנה איזור מגורים) ומגיע לאיזור שבו אין חדר כושר זמין בשבילי. רציתי לדעת האם אימון ביתי נכון (יחד עם תזונה נכונה, כמובן) יוכל לשמר את תוצאות הניפוח ומעבר לזה - האם אוכל להמשיך להתנפח ולהגדיל את מסת השריר שלי. אם אפשר - אבקש להתייחס לאימון ביתי ללא מכשירים בכלל - שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מתח, מקבילים, "ג'קסונים" וכו'. (ייתכן וארכוש משקוליות חלקים, עם מוט ומשקל משתנה של עד 20 ק"ג) תודה מראש על התשובה... נירו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירו
ענת פלדמן23/08/2008תודה על השאלה - זה מחזק את כל חסרי הסבלנות שבפורום שלנו שהפעילות משתלמת ובעיקר הסבלנות ושיש תוצאות.
אז ברכות על תוצאות האימון.
ו... כן, אין שום סיבה שלא לשמר את המסה- אתה ממשיך לאכול נכון כמו שעשית עד עכשיו ומשלב יותר אימונים כנגד התנגדות הגוף - כמו שציינת פוש אפ, מתח, בטן, הכל מהכל. לשמר - בטוח. להגדיל - באמת יעזור אם תעבוד עם משקלים גבוהים יותר כמו שציינת - עבודה עם מוט.
יש באינטרנט דוגמאות של אימוני ABC שיעזרו לך, בנוסף: תעלעל בשאלות קודמות שעלו בפורום - יש שם דוגמאות לאימונים שאנשים אימצו ופיתחו לעצמם [חיים, גיא] רובם לא עובדים בחדר כושר ומסתדרים מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, ענית מהר.. :-)
נירו23/08/2008תודה על התשובה הזריזה... אם הבנתי נכון את דברייך, כדאי באמת לקנות את המשקוליות, כי בלעדיהן יהיה קשה לקדם את העליה במסה...? אשתדל לעדכן בתוצאות (לטובה ולרעה) בעתיד. שיהיה שבוע מוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן23/08/2008אני לא הייתי מציעה להכניס אותך להוצאה כלכלית אבל כיון שהעלית את זה כאופציה אני תומכת ברעיון, במיוחד אם אתה רוצה להמשיך לגדול... התוצאות הן תמיד לטובה. כי תמיד הכל בסדר - כך צריך לחשוב. פילוסופיית חיים שלימה מאחורי זה... אשמח להמשיך לעקוב ולהתעדכן. בהצלחה ושבוע נפלא גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)