ענת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת..
    גיא...
    23/08/2008

היי ענת אמרתי לך שאני מתחיל לעשות תוכנית אימון. שכל יום אני מעלה בעלייה אחת , שכיבת סמיכה אחת, וכפיפת בטן אחת. הקיצור התחלתי ב - 20 שכיבות סמיכה , 12 עליות מתח , 35 כפיפות בטן. ועכשיו הגעתי ל - 15 עליות מתח , 24 שכיבות סמיכה , 37 כפיפות בטן, והעליות מתח זה 2 סטים , וגם השכיבות סמיכה והכפיפות בטן שני סטים. האם זה טוב? ואם האוכל שאני יאכל אני יגדל כי בכל זאת זו תוכנית אימון ביתית לא ח=משקולות וכאלה . כמובן סבלנות D:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת..

הוספת תגובה

• חמוד

ענת פלדמן
    23/08/2008

אתה כבר מכיר אותי, הא :)) זה נשמע בסדר גמור כל עוד זה טוב לך. גם בתכנית ביתית שהיא עדיפה לדעתי בגיל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :]

גיא...
    23/08/2008

כן אני חושב שזה טוב לי , כי אני לא אוהב משקולות. אם את רוצה לראות איך שחקני הראגבי נראים את יכולה לראות עכשיו בערוץ: ESPN . תראי איזה ענקיים הם. אני אני יתמיד בתוכנית שלי . אני יאכל הרבה ואני מאוד מקווה לעלות במשקל!!!!! למה אני כבר הרבה זמן רוצה.. ענת עוד משהו. אני יאכל ארוחת בוקר: חביתה מ - 3 ביצים + 2 לחם. ארוחת 10 : 3 לחמניות עם נקניק ומרגרינה או משהו אחר. ארוחת צהריים: מה שאמא תכין. ארוחה אחרי שחייה: חביתה מ - 2 ביצים + לחם 1 עם טונה . ארוחה אחרי אימון ביתי: בננה ותפוח. ארוחת ערב: מה שאמא תכין[עוף,אורז,תפוח אדמה וכל זה] האם זה הרבה אוכל ? אני יגדל מכזה תפריט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

חיים
    23/08/2008

אחרי אימון תאכל קופסת טונה+ פחמימה כלשהי לחם/פרי או משהו אחר כי אחרי אימון הגוף מחפש פחמימה זמינה כדי לשרוף וגם חלבון וטונה עשירה מאוד בחלבון נקי אני אוכל כך קרוב לחודש וחצי ויש שינויים יפים מאוד! בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :|

גיא...
    23/08/2008

תודה חיים אני אשמח גם לדעת את דעתך ענת , תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו