ענת אולי לא ראית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת אולי לא ראית
    גיא...
    23/08/2008

כן אני חושב שזה טוב לי , כי אני לא אוהב משקולות. אם את רוצה לראות איך שחקני הראגבי נראים את יכולה לראות עכשיו בערוץ: ESPN . תראי איזה ענקיים הם. אני אני יתמיד בתוכנית שלי . אני יאכל הרבה ואני מאוד מקווה לעלות במשקל!!!!! למה אני כבר הרבה זמן רוצה.. ענת עוד משהו. אני יאכל ארוחת בוקר: חביתה מ - 3 ביצים + 2 לחם. ארוחת 10 : 3 לחמניות עם נקניק ומרגרינה או משהו אחר. ארוחת צהריים: מה שאמא תכין. ארוחה אחרי שחייה: חביתה מ - 2 ביצים + לחם 1 עם טונה . ארוחה אחרי אימון ביתי: בננה ותפוח. ארוחת ערב: מה שאמא תכין[עוף,אורז,תפוח אדמה וכל זה] האם זה הרבה אוכל ? אני יגדל מכזה תפריט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת אולי לא ראית

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    24/08/2008

חיים צודק, בנוסף: זה נשמע לי בסדר, אבל המון אוכל [אתה מסוגל לאכול כל כך הרבה??] תלוי בכמויות שאתה שם בצלחת בארוחות. תשתדל לא לפוצץ את הקיבה. מרגרינה - הייתי מחליפה במשהו יותר מזין, אפילו חמאה עדיף. כנראה תגדל, ימים יגידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ.

גיא...
    24/08/2008

אני מסוגל . דרך אגב ענת, בקשר לשחייה גיליתי שאני ממש ממש אוהב את זה . למרות שאני עדיין לא שולט בסגנונות. האם אחרי אימון זמן ממושך עם המאמן שסיפרתי לך עליו אני יגיע לתוצאות ? כי כרגע אני מסתץכל בסרטונים נ - YOUTUBE

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחייה

ענת פלדמן
    24/08/2008

הספורט המדהים מכולם, קח בחשבון ששחיה לא עובד על ניפוח שרירים, אמנם על פלג הגוף העליון ואתה מתחזק מאד משחיה אבל לא מתנפח. אני מעדיפה. בשילוב עם עבודת הכוח שלך זה יכול להיות מצוין. העצות שנתנה לך רחל מתזונה מצוינות, נסה ליישם.
    סרטונים מאד עוזרים, אין כמו אימון"על רטוב" בשביל להיות הטוב ביותר שאתה יכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו