היי ענת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת!
    ירדן
    24/08/2008

אני רוצה לחטב את הישבן והירכיים. תוכלי להמליץ לי על סט תרגילים שאוכל לעשות יום יום? (פעילות אירובית אני עושה כל יום - רכיבה על אופניים לעבודה 20 דקות לכל כיוון). תודה, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת!

הוספת תגובה

• הי!

ענת פלדמן
    25/08/2008

הי ליאתוש. כן, אני מצרפת לך את המאמר האחרון שלי שהתפרסם פה. יופי של תרגילים [בצניעות] מינימום לחץ על הברכיים. את גם שומרת על תזונה? רשום שם במאמר בקווים כלליים אבל אשמח להרחיב בנושא

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380

בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת
    25/08/2008

תודה רבה! אתחיל עוד הערב. יש לך גם איזה תרגיל לישבן? בנוגע לתזונה - אני די רזה כך שעד עכשיו לא ממש הקפדתי, אבל לאחרונה התחלתי להיות מודעת לנזקים של תזונה גרועה. אני אוכלת כמעט יום יום סלט גדול ומגוון, משתדלת לאכול בריא, אבל החטאים שלי הם קפה (מכורה) וקולה (גם כן מכורה), וגם פה ושם עוגיות בעבודה ולפעמים מטוגנים. חטיפים ושטויות כאלה לא נכנסים אליי הביתה. שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאתי

ענת פלדמן
    25/08/2008

מצחיק, אתמול בטיפול עשיתי עם מישהי טכניקה של Like to dislike על קולה. זה כל כך לא בריא ואת יכולה "לחסוך" כל כך הרבה קלוריות כשאת מעלימה את זה לגמרי מהתפריט שלך...
    לגבי הקפה - מבחינת קלוריות זה פשוט החלב. מבחינת הקפאין נסי להקטין בהדרגה את הכמויות.
    מים - הכי בריא...
    תרגיל מדהים לישבן: את שוכבת על הגב, ברכיים כפופות, כפות הרגליים על הרצפה. מכווצים את הישבן- תחילה כשהטוסיק עדיין נוגע ברצפה [וזה נותן מעין "מסז' למתנית] אחרי 20 פעמים מעלים את האגן עם כל כווץ. אחרי 20 פעמים הטוסיק נשאר כל הזמן באויר, מכווץ ורק האגן עולה בניעות קטנות. 20 פעמים. נשארים למעלה בכווץ כשהרגליים מקובעות על הקרקע ומרחיקים את הברכיים לצדדים- 20 פעמים. תרגיל מצויין, ממוקד על שרירי הישבן. כשאת מתחזקת את יכולה להגדיל את מספר החזרות.
    אבל במקביל שמרי על התזונה ...
    מצ"ב טיפים

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7241

ומשהו שיצא כמעט בשבילך:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7412

עדכני אותי, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת
    25/08/2008

אני מנסה להגביל את עצמי לשתיית קולה רק בסופי שבוע. משתדלת... תודה רבה, אין עלייך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טוב

ענת פלדמן
    25/08/2008

קחי לך יום אחד בשבוע של "מנת כיף" כזאת - קולה. יום אחד [סופ"ש זה שניים...] וביום הזה את מתפנקת בקולה. אבל זה גם אומר שזה ה"שטויות" שלך לכל השבוע. כלומר: אין חטיפים בעבודה למשל. נסי את זה לשבוע אחד, אני בטוחה שתרגישי בשינוי.
    - אוכל בריא כל היום, כל השבוע חוץ משבת נניח [קולה]
    - פעילות אירובית [אופניים] ותרגילים
    -לשתות רק מים ופחות קפה
    - אכילה מסודרת עד כל 3 שעות
    ספרי לי אחרי שבוע איך את מרגישה עם זה, ובעיקר אם זו שגרה שאת יכולה לאמץ לך להרבה הרבה זמן.
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת
    25/08/2008

קולה רק יום אחד בשבוע, המממ...קשה, קשה, אבל באמת אשתדל! תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    25/08/2008

נסי להתמקד במה שאת מרויחה מזה בשאר ימי השבוע. את מכירה את זה?
    "מידע בנושא מים או קולה
    כולנו יודעים שמים חשובים אבל אף פעם לא שמו את הדברים בצורה כזו מול עינינו:
    מים:
    1.כוס אחת של מים תעצור את תחושת הרעב הלילי של כמעט 100% מעושי הדיאטות.
    2. מחסור במים הוא הגורם מס' 1 לעייפות במשך היום.
    1. 75%. 3 מכל האמריקאים סובלים מהתייבשות כרונית.
    4. אצל 37% מהאמריקאים מנגנון הצימאון כל כך חלש עד שהם טועים וחושבים שמדובר ברעב.
    5. אפילו התייבשות קלה יכולה להוריד את המטבוליזם של האדם עד 3%.
    6. מחקרים מראים ש 10-8 כוסות מים ביום יכולות להקל באופן משמעותי על כאבי פרקים וגב עד ל- 80% מהסובלים.
    8. ירידה של 2% בכמות המים בגוף יכולה לגרום לבלבול בזיכרון הטווח הקצר, בעיות עם חשבון פשוט וקושי ביצירת מיקוד על מסך המחשב או דף מודפס.
    9. שתיית 5 כוסות מים בכל יום מורידה את הסיכון של סרטן המעי ב- 45% ויכולה להוריד את הסיכון בסרטן חזה עד 79% וכן 50% פחות סיכוי לקבל סרטן בשלפוחית.
    ועכשיו ל"סגולות" של הקולה:
    1. במדינות רבות בארה"ב סיירת הכבישים מחזיקה שני גלונים של קולה במשאית כדי לשטוף את הכביש מסימני דם אחרי תאונות דרכים (לא עלינו).
    2. ניתן לשים סטייק בתוך קערית עם קולה והסטייק יעלם תוך יומיים.
    3. כדי לנקות שירותים: שפכו פחית קולה לתוך השירותים ותנו לו לעמוד שעה אחת. אחרי שעה הורידו את המים. החומצה בקולה מסירה את כל הכתמים מהשירותים.
    4. כדי לנקות חלודה מבטרייה של מכונית: שפכו פחית קולה על הטרמינלים של הבטריות כדי להמס את כל החלודה.
    5. כדי לשחרר מנעול חלוד: ניגוב המנעול במטלית ספוגה בקולה ישחרר את החלודה.
    6. כדי להסיר שמן (וגריז) מבגדים: רוקנו פחית של קולה לתוך ערימת בגדים מוכתמים בשמן, הכניסו למכונת כביסה וכבסו כרגיל. הקולה תעזור לשחרר את השמן ...
    7. קולה עוזרת לנקות את שמשת המכונית מערפל כבישים.
    לידיעתכם:
    1. החומר הפעיל בקולה הוא חומצה פוספורית. ה-pH שלו הוא 2.8. שימו מסמר בתוך קולה והוא יתמוסס תוך 4 ימים.
    2. חומצה פוספורית שואבת סידן מתוך העצמות דבר הגורם לאוסטיופרוזיס.
    3. כדי להסיע סירופ קולה (החומר המרוכז) המשאית צריכה לנסוע עם שלט של חומרים מסוכנים.
    4. המפיצים של קולה משתמשים במשקה כדי לנקות את מנועי המשאיות שלהם כבר 20 שנה!
    עכשיו - השאלה הנשאלת היא:
    האם את/ה רוצה כוס מים או כוס קולה???!!!"

נחמד, הא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת
    25/08/2008

מזעזע! למעשה מה שגרם לי להוריד בכמויות הקולה היה מאמר שקראתי על כך שהקולה פוגעת בכליות וגורמת ללחץ דם גבוה. אמא'לה! זה בהחלט גורם לי לרצות לשתות אך ורק מים... אני אשלח את זה עכשיו לחבריי המכורים. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלא !

ענת פלדמן
    25/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו